IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ванеса Хъджинс прегърна бебето на Ашли Тисдейл

31 май 2021 17 40

Двете дами запазват близка връзка и след края на „Училищен мюзикъл“

Снимка: Getty

Приятелството в Холивуд е съкровище, което трудно се намира и още по-трудно се запазва. Ставали сме свидетели на множество звезди, които осъществяват близка връзка докато снимат общ проект, но веднага след приключването му се разделят. Понякога обаче приятелството между две известни личности успява да се задържи с години и това винаги е повод за усмивки.

Такъв е случаят с Ванеса Хъджинс и Ашли Тисдейл, които се запознават по време на професионалните си ангажименти. Въпреки че героините им в „Училищен мюзикъл“ са кръвни врагове, двете актриси се сближават и се превръщат в най-добри приятелки. Хъджинс дори е кума на Тисдейл през 2014 година, когато казва „Да“ на приятеля си Кристофър Френч. Сега цикълът се затваря и Ванеса успя да се срещне с първата рожба на Ашли – Юпитер Айрис.

Милата среща беше запечатана за социалните мрежи, а снимките успяха да разтопят сърцата на милионите фенове на „Училищен мюзикъл“. На кадрите се вижда как Хъджинс се усмихва на Юпитер и получава същата реакция от момиченцето. „Юпитер буквално разтвори ръцете си и прегърна Нес. Това стопли сърцето ми“, написа Ашли в Instagram. Ванеса също сподели една от снимките и написа, че е срещнала истински ангел.

Хъджинс и Тисдейл успяха да задържат приятелството си въпреки огромната си слава и натоварените си графици. Ашли беше и първата главна актриса от „Училищен мюзикъл“, която се сдоби с рожба. През март, само три седмици преди раждането, тя сподели снимка, с която доказа близката си връзка с Ванеса. На нея се вижда как последната прегръща наедрялото коремче на приятелката си.

Актрисите всъщност се запознават много преди „Училищен мюзикъл“. Те снимат заедно реклама през 2005 година и оттогава са неразделни. Ванеса също така гостува и в сериала The Suite Life of Zack & Cody, където приятелката ѝ играе една от главните роли. „Ние просто имаме връзка и тя е една от най-добрите приятелки. Това, което обичам в нея, е това, че е много талантлива и в същото време е земен човек“, казва Ашли пред Us Weekly.

Срещата между Ванеса и малката Юпитер пък беше дълго чакана както от феновете, така и от самата актриса. „Ще изчакаме, за да сме сигурни, че имам достатъчно време и не ми се налага да пътувам. Ще си изчистя графика, за да се запозная с Юпитер“, казва тя пред Access и допълни, че се вълнува изключително много.

Хъджинс разкри, че Ашли е поискала и частен концерт за дъщеря си. „Трябва да дойдеш и да ѝ попееш, защото тя обича музиката“, е казала Тисдейл. Хъджинс обеща, че ще бъде лелята, която постоянно пее и радва Юпитер.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари