IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приянка Чопра за брака си от разстояние с Ник Джонас

3 декември 2021 08 30

Актрисата сподели, че това е била една от най-тежките ѝ години

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Приянка Чопра е уверена, че любовта на Ник Джонас е безгранична.

Актрисата участва в подкаста Ladies First на Лаура Браун, където говори за начина, по който тя и съпругът ѝ са успели да поддържат брака си от разстояние. Двамата имаха доста натоварени графици, които изискваха да бъдат на различни континенти, като Джонас беше в Америка, а Чопра снимаше различни проекти във Великобритания.

„Говорим си постоянно. Познаваме сърцето на другия и го поставяме на първо място“, казва актрисата в подкаста. Тя допълва, че всеки от тях си има индивидуални кариери и не се меси в работата на другия. Решенията, които взимат за кариерите си, са строго лични и никога не пречат на домашния уют и спокойствие. Все пак Приянка споделя, че тя и Ник винаги се подкрепят и ще останат верни фенове един на друг.

Двете звезди отдавна са в шоубизнеса, като Джонас се изстрелва до световна слава още през 2006 година и продължава да бъде един от най-обичаните мъже в Холивуд и в музикалната индустрия. От своя страна, Приянка има в биографията си повече от 60 филма и попада в списъка на Time за 100-те най-влиятелни хора в света през 2016 година.

Но колкото и да са силни като индивидуални личности, двамата са непобедими, когато са заедно и разчитат на любовта си. „Много е важно да внимаваш със сърцето на другия. Трябва винаги да знаеш как се чувства той и да приоритизираш благополучието му“, категорична е Чопра. Тя допълва, че съпругът ѝ се справя чудесно с тази задача и винаги е насреща, когато нещата не се получават за нея.

Приянка даде пример с тази година, когато е трябвало да снима в Лондон, но е тъгувала по дома и по семейството си. Тогава Ник зарязва всичко, качва се на самолета и заминава за английската столица. Той е имал възможността да остане само за една вечер, но това е било напълно достатъчно за Приянка, която е успяла да си върне силите и самочувствието.

В началото на ноември се заговори, че двамата може би са пред развод, защото Чопра е премахнала фамилията Джонас от профила си в Instagram. Това обаче беше опровергано няколко дни по-късно, когато звездите отбелязаха Деня на благодарността заедно, а след това се появиха и на червения килим на Британските модни награди в Лондон.

Съветът, който Приянка би дала на всички двойки, е да поставят другия на първо място и всичко ще се нареди само.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари