IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Уилям и Кейт Мидълтън с епично селфи в Ямайка

23 март 2022 16 30

Херцозите на Кеймбридж нарушиха кралския протокол

Getty Images

Getty Images

Кейт Мидълтън и принц Уилям нарушиха кралския протокол и си направиха селфи снимка на последното си посещение в Ямайка. Херцогът и херцогинята на Кеймбридж се забавляваха в първия си ден във въпросната карибска държава, докато посетиха стария квартал Кингстън в Трент Таун, в който е живял реге легендата Боб Марли.

Докато се намираше в Ямайка кралската двойка не се поколеба да изпробва бобслей за двама под зоркия поглед на най-новия отбор на Ямайка „Cool Runnings“. Именно там Кейт и Уилям нарушиха забраната да не си правят селфита, като позираха за забавна снимка с екипа. На снимката двамата са широко усмихнати, докато седят вътре в шейната на улея, заобиколени от целия отбор.

Емблематичната снимка по-късно беше споделена в официалния акаунт в Instagram на отбора на Ямайка по Bobsleigh & Skeleton и дори Уилям и Кейт реагираха добре на публикацията!

„Каква чест за нас е да посрещнем херцога и херцогинята на Кеймбридж не само в Ямайка, но и да седят в един от нашите исторически бобслей! Благодарни сме за подкрепата и с нетърпение очакваме отново да бъдем на Зимните олимпийски игри през 2026 г.!“, е написал отборът под снимката.

Реагирайки на публикацията, Уилям и Кейт отговориха: „Приятно ни беше да се запознаем с всички вас днес“, споделяйки своето селфи в официалния си профил в Instagram Stories.

Въпреки че няма установено правило за членовете на британската кралска фамилия да не участват в селфита, най-общо казано, те са посъветвани от своите говорители учтиво да отказват всякакъв вид и род селфита. Принц Хари веднъж призна, че „мрази селфитата“. По време на посещение на Австралийския военен мемориал в Канбера, той отхвърли молбата на млад фен за селфи, обяснявайки: „Не, мразя селфитата. Просто дайте да си направим нормална снимка!“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари