IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След здравословния проблем: Как Джъстин и Хейли се възстановяват?

2 април 2022 10 30

Двамата прекарват все повече време заедно и с приятели

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джъстин Бийбър не смята да оставя съпругата си Хейли сама дори и за секунда.

По-малко от месец, след като 25-годишната моделка беше приета в болница заради съсирек в мозъка, изпълнителят прави всичко възможно, за да покаже подкрепата си към нея и да ѝ бъде стабилна опора. Източник казва, че Джъстин постоянно наблюдава съпругата си и внимава за здравословното ѝ състояние, като се опитва да ѝ осигури максимално спокойствие и комфорт.

„И двамата са много стреснати, но се опитват да продължат с живота си стъпка по стъпка. Този уикенд прекараха малко време навън и се насладиха на приятелска компания“, допълва източник. Папараците успяха да заснемат Джъстин и Хейли на вечеря в Санта Моника с близките им приятели Кендъл Дженър и Девин Букър. Източникът споделя, че изпълнителят е искал да изведе Хейли на хубава вечеря и да ѝ даде възможност да прекара време с най-близките ѝ приятели.

На 12 март 25-годишната г-жа Бийбър разкри пред своите фенове в Instagram, че е била приета в болница след като ѝ е бил открит кръвен съсирек в мозъка. Въпреки че вече е напълно възстановена, Хейли продължава да бъде изплашена и признава, че инцидентът я е хванал неподготвена. След краткия престой в лечебното заведение, моделката се е прибрала у дома, като благодари публично на всички лекари и сестри, които са се погрижили за нея.

Малко по-късно Джъстин също сподели какво е изпитал по време на случката. Той проговори пред публиката в Денвър, която беше дошла за концерт от световното му турне Justice. 28-годишният изпълнител призна, че е бил доста изплашен, но се радва, че съпругата му е добре и се надява повече да не се сблъскват с такива проблеми.

Хейли, от своя страна, се завърна сред публиката на концертите на Джъстин, пеейки с цяло гърло хитовете му. Тя стана свидетел и на романтичната изненада, която съпругът ѝ й направи по време на песента Anyone, когато на видеостената зад него се появиха техни романтични снимки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари