IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майкъл Б. Джордан и Лори Харви с дебют на червения килим

31 март 2022 10 40

Двамата са заедно от 2020 година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Връзката на Майкъл Б. Джордан и Лори Харви влезе официално в холивудските архиви!

Двойката направи дебюта си на червения килим на тазгодишното парти на Vanity Fair след раздаването на наградите „Оскар“ на 27 март. За специалната вечер, проведена в Бевърли Хилс, 35-годишният Джордан изглеждаше перфектно в костюм от черен металик. 10 години по-младата му приятелка прикова вниманието с рокля в кремав цвят. Тоалетът имаше и сложен дизайн през корсажа, съставен от серия кръгли парчета.

Майкъл Б.

Снимка: БГНЕС

Джордан и Лори потвърдиха за връзката си през януари 2021 година, когато публикуваха обща снимка в социалните мрежи. Слуховете за любов между тях се зародиха в края на 2020 година. Малко по-късно източник сподели пред списание People, че нещата между двамата са сериозни и нито един от тях не иска да прекарва твърде много време далеч от другия. Досега Майкъл Б. Джордан рядко говори за личния си живот, но е почувствал, че е време да покаже на света своята любима.

„Ситуацията за мен стана достатъчно сериозна, за да я споделя с всички. Общественото внимание понякога убива спонтанността и интимността в една връзка. Исках да запазя тези две неща възможно най-дълго и да дам на връзката шанс да бъде по-нормална“, казва актьорът в интервю за The Hollywood Reporter.

По време на гостуване в предаването Today with Hoda & Jenna бащата на Лори – Стийв Харви – се пошегува, че не знае дали е напълно съгласен дъщеря му да се омъжи за Джордан. По време на играта „Отговори или пий“, която изисква или да отговориш честно на въпрос, или да изпиеш алкохолна напитка, 65-годишният водещ беше попитан какво ще прави, ако Майкъл предложи брак на Лори.

„Човече, това е труден въпрос. Вече съм водил две дъщери до олтара. Остават ми още две. Ще ми е много трудно“, каза Харви и предпочете да изпие алкохола, вместо да отговори.

Засега Лори и Майкъл не са говорили за брак, но все по-често публикуват общи снимки в социалните мрежи, което означава, че нещата стават сериозни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари