IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Запознайте се с Майкъл Б. Джордан – най-секси мъж на планетата

19 ноември 2020 18 00

Актьорът оглави тазгодишната класация

Снимка: БГНЕС

Джон Леджънд, отстъпи назад. Мястото ти на върха на класацията “Най-секси мъж на планетата“ е заето от Майкъл Б. Джордан.

Победителят беше обявен по време на предаването „Jimmy Kimmel Live!“, където Джордан се появи с предпазен костюм, тъй като все пак се намираме в 2020 година. Актьорът се пошегува, че вече чувства тежестта на короната си, но пък се радва, че я има. Преди да стане ясно кой всъщност е най-сексапилният мъж на планетата, миналогодишният победител Джон Леджънд заяви, че иска Джейсън Момоа да вземе титлата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

„Оценявам цялото приключение и се опитах да се забавлявам максимално с титлата, но е време да сдам властта“, казва изпълнителят в интервю, публикувано в People. Преди него, Блейк Шелтън беше победител в класацията. Другите звезди, които са получили това определение са Идрис Елба, Дуейн Джонсън – Скалата и Крис Хемсуърт.

Майкъл Б. Джордан измина дълъг път през последните седем години. Тогава той участваше в първото годишно портфолио на People за „Хората, които трябва да гледате“. По това време актьорът получи добри отзиви за ролята си във филма „Fruitvale Station“. Сега, 2020 година, Майкъл е назован като най-сексапилният мъж на планетата.

От извайване на тялото за ролята си в „Creed“ до изобразяването на безмилостния злодей Ерик Килмонгър в „Черната пантера“, 33-годишният Джордан продължава да създава своя отпечатък в Холивуд и по света. Неговата компания – „Outlier Society Productions“, беше първата, която въведе правило, с което задължава режисьорите да избират разнообразен актьорски състав и екип. Звездата също така беше доста активна по време на протестите в Америка, организирани от движението „Black Lives Matter“.

„Мисля, че има място и време за всичко. Внимателно избирам моментите, за да оставя най-голяма следа. Всички можем да предприемем действие – малко или голямо – за да помогнем за промяната, която искаме да видим“, казва Майкъл пред списание People.

Джордан израства със семейството си в Нюарк, Ню Джърси. Майка му – Дона и баща му – Майкъл, имат още две деца – син Халид и дъщеря Джамила. Актьорът признава, че именно близките му са помогнали да остане здраво стъпил на земята, въпреки славата, която натрупва в Холивуд и по света.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

В момента Майкъл е свободен и когато не работи, обича да кара бързи коли, да готви и да играе на видеоигри. Споделя, че тайната на неговата увереност се крие в осъзнаването, че не можеш да направиш всеки един човек щастлив. „Може да имате най-добрите намерения към някого, но пак ще попаднете под вълна от критики и някакъв вид негативизъм“, казва той. Добавя, че е време всеки да повярва в себе си и да прави това, което смята за правилно.

Що се отнася до това кой ще бъде най-развълнуван от новата му титла, Джордан признава, че жените в семейството му определено ще се гордеят с него. След 10 години актьорът се надява да режисира и да продуцира повече филми, а актьорството да му остане на заден план.

„Надявам се дотогава да имам и семейство. Искам да въздействам на целия свят, но не само с ролите си“, споделя най-сексапилният мъж на планетата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

муспи ( преди 3 години )
Още Станишеф казваше ме е най секси, но имал един расисотки недостатък - избелвал си достоюнството с избелващи мехлеми и не давал да се пипа от черни ръце.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар