IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари – най-секси татко на годината

15 ноември 2019 11 10

Той победи звезди като Райън Рейнолдс и Кобе Брайънт

Снимка: Reuters

След като стана ясно кой е най-секси мъж на годината, сега е време да разберем и кой е първенец по красота сред известните татковци. На нас ни е малко трудно да изберем между всички мъже, които станаха бащи през изминалите месеци и затова се доверяваме на избора на списание „People“.

Според тях, на първо място е принц Хари, който се радва на 6-месечния Арчи. Внукът на кралица Елизабет II и съпругата му Меган Маркъл посрещнаха първородния си син на 6 май 2019 година.

Принц Хари победи в класацията Райън Рейнолдс, Райън Лохте и Кобе Брайънт. Херцогът на Съсекс споделя, че бащинството за него е приключение, но все още се учи на своята нова роля. Затова и попива съвети от всички родители, с които се среща при официални визити. 

В последно време обаче Меган Маркъл и принц Хари създават проблеми в кралското семейство с решенията си за личния им живот. Те обявиха, че няма да прекарат Коледа заедно с кралицата, както повелява традицията, а вместо това ще бъдат в Америка с майката на Маркъл.

Визитата в САЩ ще бъде първа за Арчи, който направи първото си пътешествие зад граница при пътуването на Меган и Хари до Африка.

Телевизия BBC се извини на принц Хари
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари