IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джон Леджънд – най-секси мъж на годината

13 ноември 2019 10 40

Той наследява на трона Идрис Елба

Снимка: Reuters

Джон Леджънд може да добави още една награда към биографията си. След като миналата година се превърна в едва 15-ия артист, печелил наградите „Тони“, „Оскар“, „Еми“ и „Грами“, сега изпълнителят бе провъзгласен и за „Най-секси мъж на годината“ от списание People.

Той наследява на трона актьора Идрис Елба, който спечели титлата през 2018 година. „Бях развълнуван, но и същевременно и леко изплашен. Сега всеки ще иска да ме съблече, за да види дали заслужавам титлата. А и все пак съм след Идрис Елба, което не е много честно“, шегува се Леджънд пред People.

Джон

Снимка: Списание People

Ние обаче смятаме, че той е точният заместник на актьора и се радваме, че и от People са на същото мнение. Джон Леджънд печели награда „Грами“ още с дебютния си албум „Get Lifted“ през 2006 година. След това последваха още девет нови статуетки за невероятните му изпълнения.

През 2015 година спечели „Оскар“ за музиката си към филма „Selma“, разказващ за маршовете от Селма до Монтгомъри – столицата на Алабама. Демонстрациите, направени през 1965 година, целят да бъде признато правото на глас на чернокожи жители на щата. На преден план е Мартин Лутър Кинг, който води протестите.

Джон

Снимка: Списание People

Две години след като печели „Оскар“, Леджънд се сдоби и с награда „Тони“ за пиесата „Jitney“, която той продуцира. През 2018 година той се качва на сцената и на наградите „Еми“, за да получи статуетката за „Jesus Christ Superstar Alive“.

Благодарение на своя талант, Джон се превърна в любимец на публиката и започна да набира все по-голяма популярност. Огромната любов на почитателите му се подсилва и от непрестанните снимки в социалните мрежи на неговото семейство. Леджънд е женен за модела Криси Тейгън, с която имат две деца – дъщеря Луна и син Майлс.

Джон

Снимка: Reuters

Изпълнителят признава пред People, че майка му е тази, която го е окуражила да се занимава с музика. „Когато имах възможност да пея в църквата или в училище, мама винаги ме караше да го правя“, казва той.

Най-важното обаче за Леджънд е да остане добър към хората. Това го е научил от своите родители. „Баща ми оформи характера ми. Той беше нашият пример. Винаги вървеше с високо вдигната глава, но и третираше останалите с добро“.

Криси Тейгън обеща: Никога да не изоставя мъжа си!

Сега, когато Джон вече има собствено семейство и деца, които да учи, той следва примера на баща си. „Много съм горд, че имам съпруга и две деца, които обожавам и с които сме толкова дълбоко свързани“. Допълва, че в момента се чувства чудесно и е доволен от живота си.

Джон Леджънд е 34-ият носител на наградата „Най-секси мъж на годината“. Първата е връчена през 1985 година на Мел Гибсън, който тогава е на 29 години. 
 

Папараци: Джон Леджънд награби Криси Тейгън след вечеря

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари