IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Райън Рейнолдс със забавна изненада за Хю Джакмън

5 април 2022 08 30

Актьорът оставил подарък на приятеля си в дебютната му нощ на Бродуей

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Никой не е спасен от шегите на Райън Рейнолдс, особено неговият близък приятел Хю Джакмън.

По време на дългото им приятелство двамата актьори развиха дългогодишна „борба“, която забавлява феновете им по света. Джакмън и Рейнолдс се критикуват един друг в социалните мрежи, по време на интервюта и се описват като „смъртни врагове“. Разбира се, това е само в рамките на шегата, като двамата са близки приятели и дори често си гостуват и винаги се подкрепят по време на професионалните ангажименти.

Така се случи и преди няколко седмици, когато Хю Джакмън изнесе своя мюзикъл „Музикалният човек“ на Бродуей. Тогава в публиката бяха Райън Рейнолдс и съпругата му Блейк Лайвли, но моралната подкрепа беше само част от подаръка, който Джакмън получи. По време на гостуването си в предаването на Джими Фалън, Хю разкри каква уникална изненада го е очаквала в гримьорната му.

„Подаръците за първата вечер на Бродуей са традиция. Влизаш в гримьорната си и имаш цветя, картички и, разбира се, на огледалото ми имаше това“, каза Джакмън. Той разкри пред публиката черно-бяла снимка на Рейнолдс, на която актьорът е във въздуха и допира петите си една в друга. Към портрета е била залепена и малка бележка, на която пише „Хю, успех с малкото ти представление. Ще те гледам“.

Но това не е бил единственият подарък, който Рейнолдс е оставил. „Станах от мястото си, смеех се и отидох да си измия зъбите. Зад мен имаше още едно огледало, на което видях това“, каза Джакмън, докато Джими Кимъл, който заместваше Джими Фалън, показа пред публиката черно-бял портрет на Райън. Актьорът се усмихва широко, облечен в костюм и вратовръзка. Джакмън се пошегува, че не може да избяга от погледа на приятеля си.

Още през февруари Хю Джакмън показа какви подаръци е получил за първата си вечер на Бродуей, като Райън Рейнолдс му отговори, че винаги ще го преследва.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари