IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо Кание Уест не бе част от наградите „Грами“?

6 април 2022 14 40

Рапърът има сериозни проблеми, с които трябва да се справи

Снимка: БГНЕС

Освен тежкия бракоразводен процес с Ким Кардашян и обострянето на биполярното разстройство, в живота на Кание Уест се появяват все повече проблеми.

Този път рапърът беше принуден да пропусне годишните награди Грами, въпреки че името му е сред победителите („Най-добро мелодично рап изпълнение“: Kanye West feat. The Weeknd & Lil Baby – „Hurricane“, „Най-добра рап песен“: Kanye West feat Jay-Z - „Jail“.

Решението да не участва в церемонията обаче е съвсем естествено, заради предизвикателното му поведение и онлайн заплахите.

Рапърът многократно говори грубо за новото гадже на бившата си съпруга – Пийт Дейвидсън. Уест не само го обиждаше и подиграваше в песните и публикациите си в социалните мрежи, но и зарови фалшивата глава на комика в земята. Поради скандално поведение рапърът не беше поканен на церемонията, а албумът му DONDA, който беше кръстен на покойната му майка, не стана най-добрият, въпреки високия стрийминг.

Според запознати в момента Кание е на лечение в рехабилитационен център заради обостряне на заболяването, което е довело до влошаване на благосъстоянието на артиста.

Той обяснява, че още иска да си върне бившата съпруга Ким Кардашян и не гледа сериозно на новата ѝ връзка. Не стоят така обаче нещата от нейната гледна точка. Все пак Кардашян и Дейвидсън дори са обсъждали идея за собствено дете.

Що се отнася още до Ким, тя беше забелязана в Калифорния миналия уикенд с децата си. 41-годишната звезда лично доведе сина си, 6-годишния Сейнт, на футболен мач, в който участва момчето. Прави впечатление, че основната „семейна визия“ беше сплетена коса и спортен стил.

Уест не беше забелязан на мача. Известно е обаче, че той присъства на предишния мач на сина си миналата седмица.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари