IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новото гадже на Кание Уест – копие на Ким Кардашян

22 март 2022 14 30

Бившата му вече е доста по-известна

БГНЕС

БГНЕС

Новото гадже на Кание Уест е копие на Ким Кардашян. Или поне той се опитва да го превърне в такова. Това смятат американски медии, показващи снимки на звездната двойка. След като рапърът искаше да диктува как да се облича Джулия Фокс, същото се случва и с настоящата му приятелка. Тя обаче не одобрява това, че я сравняват с бившата му съпруга.

24-годишната Чейни Джоунс, която е модел, бе забелязана за първи път с певеца в Лос Анджелис. Там двамата бяха на първия ред в публиката на баскетболния мач между отборите на Los Angeles Lakers и Washington Wizards.

Във видео, направено от фен и качено в социалните мрежи, се вижда, че красавицата е с дълга черна коса и носи тъмни очила с широки стъкла – точно като най-известната от сестрите Кардашян. По-късно се появиха и колажи със снимки на двете, показващи поразителната им прилика.

Новото гадже на Кание Уест не иска да говори за Ким

Не само дрехите, обувките и аксесоарите, които избира, но и фигурата и формата на лицето и косата на новото гадже на Кание Уест, са много близки до тези на Ким. Коментирайки за първи път това пред медиите, Чейни Джойнс заяви пред TMZ, че въобще не прилича на бившата жена на Кание. И посочва, че недоумява защо трябва да я сравняват с нея.

Мнозина смятат, че подобно на Джулия Фокс, младото момиче е с Уест, за да дразни Кардашян и да се възползва от парите му.

Случайно или не, в деня, в който Ким обяви официално връзката си с Пийт Дейвидсън в Instagram, Кание излезе на разходка с младото си гадже и го показа пред папараците. Според някои, този ход е добре премислен или по-скоро е взет под въздействието на яда на 44-годишния изпълнител.

Кожените визии на Balenciaga са едно от нещата, които рапърът държи да носи неговата нова приятелка. Със същите се обличаше и актрисата, с която той излизаше само за няколко седмици.

Джулия Фокс: Кание Уест няма да нарани Ким Кардашян или Пийт Дейвидсън

След странното видео на певеца, в което той „погребва“ Пийт Дейвидсън, както и публичните заплахи срещу него и Ким в социалните мрежи, мнозина очакват следващия му ход. Някои изразиха притесненията си, че той е толкова озлобен, че може да навреди на бившата си жена и припомниха, че има биполярно разстройство. По този повод, давайки изявление пред медиите, Джулия Фокс, с която Кание излизаше по-рано, сподели, че той е безобиден.

Кание не би „наранил дори муха“, казва тя.

Що се отнася до неадекватното поведение на бившия мъж на Кардашян, актрисата го защити, обяснявайки, че то е част от неговото изкуство.

„Просто мисля, че това е неговият артистичен творчески израз. Знам, че е агресивно, но мисля, че ако наистина се сведе до това, не мисля, че Кание би наранил и муха“, пояснява тя, цитирана от Page Six.

След тормоза над комика, излизащ с Ким, както и други хора в Instagram, от платформата спряха достъпа на Уест до профила му.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари