IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян спря да следва Кание Уест в Instagram

21 февруари 2022 10 50

Риалити звездата бясна на бившия си мъж

БГНЕС

БГНЕС

Поредните нападки, отправени от Кание Уест към Ким Кардашян, отдалечиха още повече риалити звездата от бившия ѝ мъж. След като той публикува личната кореспонденция с нея и я изтри, тя му отвърна като спря да го следва в Instagram.

Американката с арменски произход, която в момента излиза с комика Пийт Дейвидсън, е ядосана на бащата на децата ѝ. Освен че получи цял камион червени рози за Свети Валентин, тя си навлече критиките на хората след като той я изложи публично за това що за родител е, щом позволява на дъщеря им да влиза в TikTok.

Справка в профила на Кардашян показва, че сред нейните приятели там не фигурира Уе, както рапърът иска да го наричат в последно време. Най-вероятно този хот тя е предприела, за да не се дразни на публикациите му, пълни с лъжи за нея.

Все пак трябва да отбележим, че Кание, който иска да си върне голямото семейство, продължава да следва бившата си жена, заради която тръгна с Джулия Фокс. Връзката им обаче продължи само няколко седмици.

Наскоро Уест припомни скеч на Дейвидсън от Saturday Night Live през 2018 г. Там той се майтапи, че съпругът на Ким не си пие хапчетата. Днес младокът признава, че самият той е пиел антидепресанти, за да подобри психичното си здраве. И именно неговият колега и приятел Боб Сагет, който почина, е помогнал на родителите му с информация.

Ким Кардашян,

БГНЕС

Междувременно Ким Кардашян призна, че човекът, от когото има три деца, я тормози в интернет пространството. „Постоянните атаки на Кание срещу мен в интервюта и в социалните медии всъщност са по-нараняващи, отколкото който и да е TikTok, който Норт може да създаде“, каза тя.

По-рано 31-годишната Джулия Фокс разкри, че Кание искал твърде много от нея. Докато излизали, тя била инструктирана предварително какво да облича, как да се гримира и държи пред камерите. Освен това трябвало да говори колко много се обичат с него, което накрая се оказа една голяма лъжа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари