IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Всичко приключи: Кание Уест се раздели с Джулия Фокс

16 февруари 2022 14 50

Рапърът прати камион с рози на Ким Кардашян

Снимка: Getty Images

Мимолетният романс на 44-годишния Кание Уест и 32-годишната Джулия Фокс приключи. Двойката обяви началото на връзката си в навечерието на Нова година, но месец и половина по-късно, точно на Свети Валентин, се разчу за раздялата им. В интервю за People, говорителят на Фокс потвърди тази информация: „Джулия и Кание остават добри приятели, но вече не са заедно.“

Самата актриса побърза да премахне всички снимки с рапъра от социалните си мрежи. Тя също хареса една от публикациите на Ким Кардашян, след като Кание Уест, който страда от биполярно разстройство, публично призна, че копнее за семейството си: „Бих искал жена ми (Ким) да бъде с мен“.
Освен това много медии съобщиха, че на 14 февруари Джулия Фокс напуснала сама Лос Анджелис. Тя била забелязана на летището и според очевидци изглеждала емоционално депресирана и дори избухнала в сълзи.

„Да, всички бихте се радвали, ако бях наистина разстроена!“ Туитира възмутено Фокс, изтривайки публикацията по-късно. Тъжна самотна жена плаче в самолета! Но това не е вярно!!! Защо не ме видиш такава каквато съм! Аз съм това малко нещо! С Кание сме в добри отношения! Обичам го, но не бях влюбена в него. Момчета, сериозно ли мислите, че съм на 12 години?... И да, за протокола, единственият път, когато плаках през 2022 г., беше 6 февруари, рожденият ден на моя мъртъв най-добър приятел. Във всеки случай, ако искате да знаете цялата истина, ще трябва да купите книгата ми, когато тя излезе.“
За сериозни проблеми в отношенията между Кание Уест и Джулия Фокс се заговори в края на миналата седмица. „Те имат отделен живот, и двамата са заети със собствените си дела. Джулия живее в Ню Йорк, а Кание живее в Лос Анджелис. Разстоянието усложнява нещата“, каза източник пред People.

Те все още поддържат връзка и ще се виждат, когато могат. Кание наистина я обича. Честно казано обаче трябва да се каже, че двамата малко охладиха отношенията помежду си.“ Кание Уест от своя страна изобщо не крие, че възнамерява да си върне Ким Кардашян обратно в семейството.

Той заплашва настоящия ѝ приятел Пийт Дейвидсън и признава чувствата си към жена си в Instagram. „Да си влюбен означава да си луд! за какво говоря? Аз съм луд по семейството си. Честит Свети Валентин!... Семейството ми означава повече за мен от всяко друго постижение в живота“, призна Кание Уест.

Реакцията на Ким Кардашян на случващото се все още не е последвала. В същото време в Деня на влюбените Кание ѝ подари камион рози. И ако това не е доказателство за чувствата му!

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари