IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кание Уест отвлече и погреба жив Пийт Дейвидсън

4 март 2022 14 40

В новото си, страховито музикално видео

Getty Images

Getty Images

Новото музикално видео на Кание Уест Eazy е „наистина страшно“, казва приятел на Пийт Дейвидсън. Във въпросния клип бившият съпруг на Ким Кардашян отвлича и погребва настоящото ѝ гадже, а именно комика Пийт Дейвидсън. Според всички този път Кание е отишъл твърде далеч в агресията си към настоящия любим на риалити звездата.

Уест пусна видеото „Eazy“ в Instagram в сряда и в него се вижда пластилинова версия на рапъра, който поставя торба върху главата на персонаж, който силно наподобява Дейвидсън, след което го отвлича. След това той завързва героя, като го кара до изоставен район, заравяйки анимационния двойник на Пийт до врата, а накрая засажда розови семена около главата му. На места рапърът държи в ръце обезглавената версия на образа от пластилин на комика.

Звездата от Saturday Night Live – Дейвидсън, който излиза с екссъпругата на Кание, Ким Кардашян, се завърна за малко в Instagram в сряда вечер, преди отново да изтрие акаунта си. „В момента Пийт няма социален профил, като идеята му е да не знае какво говорят или коментират хората“, казва неговият приятел.

Последният ход на Уест идва ден след като съдия удовлетвори искането на Кардашян да бъде обявена за законно неомъжена и да премахне фамилията „Уест“ от името ѝ. Приближени на Кание пък са доста загрижени за неговото психично здраве напоследък.

След като обяви ранчото си в Уайоминг за продажба за сумата от 11 милиона долара през октомври, Уест живее основно в Остин, Тексас. Освен това той често отсяда в хотел Soho House в центъра на Лос Анджелис.
Той също така притежава дом в Ел Ей, в квартала Хидън Хилс, който купи през декември и който се намира от другата страна на улицата, където живее Кардашян с четирите им общи деца.

Текстът на песента Eazy включва и репликата „Бог да ме спаси от тази катастрофа, за да мога да сритам задника на Пийт Дейвидсън.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ye (@kanyewest)

.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари