IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„По стъпките на кралицата“: 6-годишната принцеса Шарлот си намери ново любимо хоби

6 април 2022 14 50

Внучката на Елизабет Втора също обича конната езда

Снимка: БГНЕС

Кралското семейство е добре известно с конната си езда и изглежда, че по-младото поколение, водено от принцеса Шарлот, продължава традицията.
Принцеса Шарлот и нейните братя, принц Джордж и принц Луи, са наследили любимото занимание на Нейно Величество.

Кралското семейство е известно с любовта си към конния спорт. И така, принцеса Ан спечели европейския златен медал и заслужи наградата за спортна личност на годината на BBC за езда, а принц Чарлз сериозно обичаше полото в младостта си.

Отдавна е известно, че Елизабет II обича да прекарва време на открито с конете си. Сега изглежда, че правнучката ѝ, принцеса Шарлот, върви по нейните стъпки.

Твърди се, че принцеса Шарлот, принцовете Джордж и Луи са станали „отдадени ездачи“ и и тримата яздят първите си понита.

Източник, близък до Бъкингамския дворец, каза: „Кралицата е тъжна, че не може да се качи на коня си. Ездата е едно от любимите ѝ хобита. Сега тя си почива и взема всички предпазни мерки, за да се върне във форма.

Въпреки това тя е решена да се върне към ездата възможно най-скоро и по никакъв начин не смята, че ездата е нещо от миналото.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари