IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Горят ли моста до Великобритания принц Хари и Меган Маркъл?

12 април 2022 15 00

Скандалите като че ли нямат край

Снимка: БГНЕС

Полусестрата на Меган Маркъл, Саманта, смята, че херцогът и херцогинята на Съсекс няма да могат да си върнат уважението на британците, ако решат да се върнат в Лондон.

През 2020 г. Меган Маркъл и принц Хари изненадаха света, когато решиха да се оттеглят като висши членове на кралското семейство. Оттогава те са дали няколко високопоставени интервюта, най-известното от които – с Опра Уинфри – излезе през март миналата година. Тогава Маркъл публично заяви, че е била жертва на расизъм в Бъкингамския дворец.

По-късно принц Хари твърди, че баща му принц Чарлз им е „отказал финансова помощ“ и дълго време дори не е искал да говори със сина си по телефона „Една обида следва друга. Може би е възможно да простиш, но не и да забравиш. И именно тази неспособност да забравят ги поставя [Меган и Хари] в неудобно положение, отношението [на британците] никога няма да бъде толкова подкрепящо, както преди“, коментира Саманта Маркъл.

След като напуска Обединеното кралство, за да живее в Калифорния, принц Хари се връща в родината си два пъти – веднъж за погребението на дядо си принц Филип и втория за откриването на статуя на майка му, принцеса Даяна.

Херцогът на Съсекс е лишен от полицейската си защита след премахването на кралските правомощия, факт, който самият Хари твърди, че е добра причина сега да не може да се върне в Лондон.

Говорител на двойката каза, че финансират „частен екип за сигурност“, но тяхната собствена сигурност „не може да повтори нивото на защита“, необходимо в Обединеното кралство.

„Той трябваше да наеме още повече собствена охрана! Водят луксозен начин на живот, могат да си позволят сигурност. Това е нелепо! Охраната за уикенда не е толкова скъпа“, възмути се Саманта.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари