IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана: Бременността ме накара още повече да обичам и да уважавам майка ми

8 април 2022 10 40

Изпълнителката поздрави най-важната жена в живота си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Риана иска целият свят да разбере колко много цени майка си. 

Преди няколко дни изпълнителката използва социалната мрежа Instagram, за да изпрати специално съобщение до майка си Моника Брайтуайт. В него тя разкри как собствената й бременност е увеличила любовта и уважението, което има към родителя си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

"Днес е рождения ден на моята кралица! Фактът, че ще ставам майка, отключи нови нива на любов и уважение, които имам към своята мама и то по начини, по които не мога да обясня! Тя е истински герой и искам да й давам цвята във всяка една възможна секунда!", написа Риана. Съобщението беше допълнено от снимка на изпълнителката и Моника, облечени в бели рокли и намиращи се в църква. 

През януари 34-годишната Риана обяви, че очаква първото си дете от рапъра A$AP Rocky. Двамата бяха заснети в Ню Йорк, където гордо позираха пред камерите. Бъдещата майка носеше оскъдно облекло, което по никакъв начин не закриваше наедрялото й коремче. От този момент Риана не спира да провокира обществеността с тоалетите си, залагайки на все по-изрязани и сескапилни дрехи, които повечето майки не биха носили. По този начин тя иска да вдъхне увереност на всички жени и да им покаже, че не е срамно да избираш такъв тип визия. 

Миналият песец певицата, която в момента се намира в третия триместър от бременността, сподели пред ELLE какъв тип родител ще бъде. Тя се сравни с реалити звездата Тереса Джудис, известна със своята пламенна защита на децата си. "Тя ще ви събори на земята заради тях. И това много прилича на мен, защото смятам, че ще съм точно такъв тип майка. Леко психо", признава Риана. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

След като беше попитана дали ще последва примера на Тереса и ще обърне маса, ако някой обиди децата й, изпълнителката отговрои, "По-лошо. Ако говориш за децата ми, с теб е свършено"

Звездата сподели и най-ценния съвет, който е получавала до момента, който обаче може да е труден за следване. "Казаха ми да спя възможно най-много, защото няма да имам тази възможност след време. Трябва да го направя преди да се превърне в спомен", казва Риана. Това обаче ще е доста трудно за нея, тъй като трябва да ръководи няколко бизнеса, които я изстреляха за първи път в списъка на Forbes за милиардери. Изпълнителката вече има 1.7 млрд. долара, спечелени благодарение на козметичните и модните й марки. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Въпреки че все по-често говори за детето си и не крие наедрялото си коремче, Риана все още не е разкрила пола и кога се очаква да роди. Някои фенове обаче сметнаха, че новата й гривна издава датата на термина. Преди няколко дни изпълнителката се появи със златна гривна с множество талисмани, един от които беше рожден камък за месец май. Това накара много от последователите да помислят, че бебето ще се роди следващия месец

Дали Риана и A$AP Rocky ще станат родители през май, остава да разберем. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари