IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бижута 2022: Гривната на Риана със скрито послание

6 април 2022 12 30

Дизайнерът на бижуто споделя за важното му значение

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

В началото на тази година Риана изненада целия свят, когато се появи с наедряло коремче по улиците на Ню Йорк. Това беше и нейният начин да потвърди слуховете за бременност, които циркулираха в социалните мрежи няколко месеца по-рано. Оттогава изпълнителката не крие факта, че ще става майка за първи път, като се появява на светски събития с изключително оскъдни тоалети, които хем получават одобрението на някои, хем биват критикувани от други.

Въпреки всичко, трябва да признаем, че Риана променя модата за бременни, опитвайки се да покаже на бъдещите майки, че няма нищо срамно в това да показваш наедрялото си коремче. Тя също така иска да им вдъхне увереност да носят по-секси тоалети, било то прозрачни, латексови или къси топове. Изпълнителката също така подобрява и аксесоарите си, като наскоро добави много сантиментално бижу към колекцията си, благодарение на гаджето си и бъдещ баща – A$AP Rocky.

Докато двамата влюбени се разхождаха в Западен Холивуд, 34-годишната Риана беше облякла бледорозова лятна рокля, комбинирана с ново и много специално бижу – очарователна гривна с десет талисмана със специално значение, всеки от които символизира любовната история между изпълнителите. Бижуто, което е закупено от Лондон ден преди рождения ден на Риана миналия месец, е уникално по своя дизайн, тъй като всеки един талисман е избран лично от A$AP Rocky.

„Той беше толкова сладък и много конкретен за начина, по който талисманите трябваше да бъдат подредени“, казва пред списание People Анушка Дукас, основател на бижутерийната компания. Тя допълва, че рапърът е искал да разбере всичко за талисманите, как се отварят, дали могат да бъдат местени и др. Според Дукас, това е бил един от най-романтичните подаръци, които тя е изработвала.

Всеки талисман на 18-каратовата златна и диамантена гривна, която е на стойност 51 991 долара, е внимателно подбран, за да представлява нещо значимо за двойката. Зеленото око е за защита от зли сили, лалетата представляват нов живот, компасът представлява посоката на връзката, а русалката е символ на плодородието.

Рапърът също така избрал зелена малахитова детелина за късмет, дива роза, направена от 111 розови сапфира, магическа гъба с рубин и сапфир, вдъхновена от „Алиса в страната на чудесата“, синя птица от 153 камъка, включително син топаз, сапфир и черен диамант, златно любовно писмо, в което може дори да се постави истинско писмо, и изумруден любовен талисман, който е рожден камък за май. Много от феновете сметнаха, че месецът не е случайно избран, а е намек за термина на бъдещото бебе.

„Много съм развълнувана“, казва Дукас, чиито дизайни Риана е носила и преди. Според нея, талисманите са нарочно избрани и са свързани с детето на двойката.

Това обаче не единственото бижу, което беше забелязано на ръката на изпълнителката. Преди няколко дни тя беше попитана за масивен диамантен пръстен на лявата ръка, който предизвика слухове за годеж. Риана не отговори на въпроса, но феновете отбелязват, че бижуто и преди е било част от тоалета на звездата, така че не може да бъде категорично свързано с предстояща сватба.

Въпреки че Дукас не знае дали гривната е била точно за рождения ден на Риана, тя се надява бижуто да остане в семейството. „Талисманите са нещо като семейна реликва, така че се надявам те да бъдат предавани от поколение на поколение, за да продължават да разказват любовната история“, споделя тя пред списание People.

И докато феновете отброяват дните до появата на първото дете на Риана, засега изпълнителката мълчи относно точната дата на раждане и пола на бебето.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари