IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бременната Риана се завърна на червения килим

14 февруари 2022 12 30

Тя успя да изненада и феновете в магазин в Лос Анджелис

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Риана отново е на червения килим, но този път е придружавана от още двама души – A$AP Rocky и бъдещото им бебе!

Попзвездата и дизайнерка присъства на събитие, организирано за марките й Fenty Beauty и Fenty Skin в Лос Анджелис на 11 февруари. Това е първото официално събитие, на което Риана е гост след потвърждаването на новината, че е бременна с първото си дете. Само преди две седмици тя и A$AP Rocky се разходиха из улиците на Ню Йорк, където си направиха своеобразна фотосесия, вече не криейки наедрелия корем на изпълнителката.

На червения килим Риана беше придружена от A$AP Rocky, като двамата не скриха любовта и щастието си от факта, че ще стават родители. Изпълнителката беше облечена в зелен потник с пайети от пролетната колекция на Attico, комбиниран със сиви панталони с пайети и бижута от Chopard. До нея Rocky заложи на малко по-спортна визия, съчетавайки скъсани дънки с лилаво колежанско яке и лилава шапка.

Риана и

Снимка: Getty Images

По време на интервю, дадено преди да влезе в залата на събитието, Риана сподели пред E!News, че е направила всичко възможно да скрие бременността си от целия свят, включително и от приятелите си. Първата ѝ снимка в социалните мрежи с наедряло коремче се появи чак на 31 януари, като се вижда, че бременността вече е в напреднал стадий.

„На мен ми беше по-трудно да скрия новината от приятелите ми, защото те са постоянно около мен и ме познават много добре. Изненадаха се, когато не исках да пия алкохол и не пуша. Забелязаха, че ям неща, които досега не съм яла. Знаеха, че мразя сладко, а изведнъж започнах да искам понички и бисквити“, разкрива Риана. Допълва, че най-накрая е трябвало да им каже и всичките ѝ приятели са били шокирани, както се случи и с останалата част от света.

Певицата сподели и как самата тя се е почувствала, след като е научила за бременността. Както всички майки в първия триместър, звездата е била изключително внимателна и не е искала да се радва или да празнува бременността. „Не исках да се радвам много, защото, да, това е страхотна новина, но трябва да изчакаш и да видиш дали всичко ще е наред“, казва още Риана.

Риана Гети

Снимка: Getty Images

Оказва се обаче, че след края на третия триместър изпълнителката е повече от готова да покаже на света бременността си и да не забавя работа.

След като присъства на събитие за марките ѝ Fenty Beauty и Fenty Skin, Риана изненада феновете в един от магазините на Savage x Fenty в Лос Анджелис. Тя облече дълъг червен халат с качулка, който е част от собствената ѝ линия бельо, за да зарадва с присъствието си купувачите в магазина. Дрехата включваше и колан, който изпълнителката завърза над наедрялото си коремче. Визията беше съчетана с пурпурни сандали с каишки на глезените, кръгли обеци и червена очна линия.

Разбира се, A$AP Rocky отново беше до своята любима. Той облече сив костюм на райета, съчетан с червени маратонки. Обувките бяха специално избрани, за да се комбинират с тоалета на Риана.

Новият магазин в Лос Анджелис е един от петте, които Savage x Fenty ще отвори в Америка този месец.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари