IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бъдещи родители: Риана и A$AP Rocky нямат търпение да стартират семейство

1 февруари 2022 14 30

Двамата очакват първото си дете

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Риана и A$AP Rocky нямат търпение да посрещнат най-малкия член на своето семейство.

Вчера 33-годишната изпълнителка и 33-годишният A$AP Rocky потвърдиха, че очакват първото си дете. Двамата излязоха на разходка из Ню Йорк, където Риана с гордост показваше наедрялото си коремче. По този начин тя потвърди слуховете за бременност, които циркулираха из социалните мрежи в продължение на месеци.

Сега, когато тайната най-накрая е разкрита, източници споделят малко повече относно подготовката на влюбените за семейство и дали скоро се очаква и сватба.

Според запознати, бебето е била най-естествената стъпка във връзката на Риана и A$AP Rocky. Те споделят, че още в началото на връзката през ноември 2020 година, двамата изпълнители са уважавали другия, неговата музика и работата му по други проекти. „Всичко започна да се развива плавно. Той ѝ се възхищаваше и беше впечатлен от нея. Нямаше търпение да започне връзка с нея и знаеше, че тя си заслужава чакането“, казва източник за A$AP Rocky.

Друг близък до двойката споделя, че много други мъже са се опитвали да впечатлят Риана, но единствен Rocky е успял да постигне успех. „Още от самото начало той я боготвореше. Голям романтик е и винаги ѝ изпраща огромни букети и я засипва с цветя“, разкриват още източници. Постепенно връзката им преминала към нещо по-сериозно, като през цялото време двамата се смеят и си прекарват чудесно заедно. „Те се шегуват и се държат детински. Обичат да се наслаждават на живота и да пътуват. Обичат да са заедно и са истинската любов в живота на другия“.

Що се отнася до Риана, източници споделят, че тя е на седмото небе от щастие. „Раждането на дете не е било нещо, върху което тя се е фокусирала преди, но връзката ѝ с Rocky я наведе на тази мисъл. Много е щастлива и развълнувана от факта, че ще става майка. Обича всяка една промяна в тялото си по време на бременността и винаги е отдавала внимание на бременните жени по време на модните си дефилета с Fenty“, казва близък до изпълнителката.

Източникът допълва, че всичко, което Риана прави, го прави по свой начин и когато сметне за добре. Бременността не е била изключение от този модел на мислене. Според него, бъдещите родители са като всички останали хора, които очакват дете – радват се, разглеждат бебешки дрешки и аксесоари и просто се наслаждават на момента.

Двойката вече се е преместила да живее заедно и са казали на приятелите си относно бременността. „Всички са щастливи, че тази връзка потръгна. Те ще бъдат страхотни родители“, казва източник.

Засега нито Риана, нито A$AP Rocky са коментирали новината за бременност, като не е ясен полът на бебето и кога трябва да се роди то.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари