IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана потвърди – бременна е!

31 януари 2022 17 39

Певицата и A$AP Rocky очакват първото си дете

Getty

Getty

Риана е бременна! Това съобщава списание People и уточнява, че певицата и A$AP Rocky са заснели специална фотосесия в Ню Йорк, с която потвърждават слуховете, че очакват първото си дете.

Певицата е направила дебюта си с наедрялото коремче през изминалия уикенд, като за първи път го е показала, при това с интересен аутфит. Това отбелязва изданието и споделя снимки с щастливите бъдещи родители, които се целуват пред камерата.

На кадрите изпълнителката носи дълго искрящо розово шушляково яке. Тя е закопчала само най-горното му копче, като надолу се вижда шарена броеница и това, което чакаха папараците – че ще става майка!

По-нестандартен е изборът на Риана за дънки – те са дълги, от светъл деним, с дупки на колената и се влачат по земята.

Най-вероятно двойката е избрала локацията просто за снимки. А и предвид по-ниските температури навън, певицата едва ли е тръгнала полугола на разходка.

Феновете на известната изпълнителка и дизайнерка веднага заподозряха, че щом тя е облечена с дреха в розов цвят, очаква момиченце.

Досега Риана носеше предимно широки дрехи и обемни палта, за да прикрие своята бременност, но ето че е дошъл подходящ момент, в който да сподели своите вълнения. Все още тя не е качила снимките от фотосесията в социалните мрежи, нито е коментирала кога трябва да роди. Но нейните последователи тръпнат в очакване да го направи съвсем скоро.

Още преди няколко месеца рапърът, с когото излиза звездата, разкри в интервю за GQ, че тя е жената на живота му. Тогава 33-годишният A$AP Rocky призна, че е готов за семейство и най-вече това да бъде татко.

През ноември 2020 г. се заговори за това, че Риана и рапърът са заедно, но според някои източници, те се познават от доста преди това, като първоначално са били просто приятели.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари