IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана отговори на твърденията за бременност

6 декември 2021 14 50

Появи се предполагаем разговор с неин фен

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

В края на миналата седмица Барбадос официално стана самостоятелна република и се отдели от влиянието на кралица Елизабет II. В чест на празника страната обяви Риана, която родом е от острова, за свой национален герой. Тя се превърна в единадесетия човек и едва втората жена, която се сдобива с подобна чест.

По време на церемонията в Барбадос изпълнителката се появи с красива оранжева рокля, която описваше всяка извивка на тялото ѝ. Тоалетът веднага бе оценен високо от модни критици и фенове, но създаде и повод за поява на слухове за бременност. По време на церемонията Риана бе забелязана да държи ръцете си пред корема, сякаш опитвайки се да го предпази или да го скрие от камерите. Това накара много от потребителите в социалните мрежи да посочат, че роклята на изпълнителката „разкрива“ наедряло коремче, което означава само едно – Риана и приятелят ѝ A$AP Rocky са в очакване на първото си дете.

Риана Getty

Снимки: Getty Images

Слуховете бяха засилени след появата на старо твърдение на барбадоската красавица, че винаги е искала да има голямо семейство и четири деца. Други поддръжници на теорията, че Риана е в очакване на бебе, твърдяха в социалните мрежи, че техни източници са им потвърдили за щастливата новина и дори са разбрали, че в къщата на изпълнителката вече се е забранило пушенето и пиенето. „Риана е бременна и иска детето ѝ да се роди в здравословна среда“, категоричен е анонимният източник.

За съжаление на всички желаещи за миниверсия на Риана, имаме лоша новина.

Малко след излизането на слуховете за бременност на певицата, се появи и предполагаема размяна на съобщения между нея и неин фен. Почитател на име Джейд изпраща снимка от церемонията в Барбадос, към която е придружено и поздравление относно бременността на Риана.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jen (@mis.jaye)

„Може ли да дойда на твоето бебешко парти? Истина или не, бебетата ти ще бъдат прекрасни. Съжалявам, че всеки навлиза в личното ти пространство точно сега“, пише Джейд. Риана не чака да отговори и пише, „Хааа! Стига! Не дойде на първите 10 бебешки партита! Всички вие ме размножавате всяка година, за Бога! Хаха“. Засега не е потвърдено дали това е истинският профил на Риана и дали разговорът наистина се е случил.

Все пак можем да очакваме, че Риана ще създаде голямо семейство, тъй като самата тя е казвала, че мечтае за такова. През 2020 година певицата дава интервю пред British Vogue, в което отговаря на въпроса къде се вижда след 10 години. „Десет години? Ще бъда на 42! Ще бъда древна. Ще имам деца – три или четири“, казва тя. Обяснява, че би станала майка дори и без мъж до себе си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Кога Риана ще стане майка и дали ще обяви бременността си пред света, или ще я запази в тайна, остава да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари