IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стилът на звездите: Риана се върна в 70-те!

5 ноември 2021 16 30

Изпълнителката сподели важна новина с феновете си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Вече няколко години феновете на Риана с нетърпение очакват да разберат кога ще бъде пуснат деветият ѝ студиен албум. Изпълнителката си взе дълга почивка от музикалната сцена, фокусирайки се върху странични проекти като създаване на модна и козметична линия, организиране на секси дефилета и поддържане на романтична връзка с рапъра A$AP Rocky.

Това обаче не стига на последователите ѝ и всички те искат да разберат кога Риана ще ги зарадва с нова музика. Натискът явно е оказал влияние върху звездата и тя реши да пусне на пазара нещо специално. Е, няма да е девети студиен албум, но със сигурност ще успее да притъпи болката от дългото му отлагане.

В социалните мрежи 33-годишната изпълнителка публикува колекция от снимки, на които позира в стил от 70-те години на миналия век. Носейки черни къси панталонки, тениска с принт, чорапогащник и черни високи ботуши, Риана лежи на пода у дома сред множество плочи. Ретро ансамбълът ѝ беше допълнен от безупречен грим от черна очна линия, червено матово червило и подчертани вежди. Наскоро боядисаните ѝ руси кичури бяха пуснати свободно да падат върху пода.

„Казват, че днешните деца никога няма да узнаят какво е грамофонна плоча!“, написа Риана под публикацията. Тя обаче ще се погрижи поколението на XXI век много добре да се запознае с начините, по които родителите ни в миналото са слушали музика. Изпълнителката пуска на пазара своя колекция грамофонни плочи, в които ще са събрани всичките ѝ песни досега.

В своя уебсайт Риана вече продава изданията, които носят името „Rih-Issue“, като към това може да добавите и част от модната ѝ колекция. Всеки албум идва с дреха, а пакетът струва най-малко 100 долара, като цената се вдига според желанията на клиента.

Започвайки с албума си Music Of the Sun през 2005 година, Риана е пуснала на пазара общо осем, като последният й Anti се появи през 2016 година. Въпреки че заяви, че работи по нова музика, изпълнителката все още не е пуснала нищо на пазара и не казва кога да очакваме следващия ѝ албум.

Вместо това Риана е заета да поддържа статуса си на милиардер, като ръководи колекцията си бельо Savage x Fenty, която съвсем наскоро пусна коледни предложения. Бизнес начинанието на звездата се опитва да промотира позитивното отношение към всяко едно тяло, независимо от неговата форма и килограми.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари