IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана – златната кралица на модата

17 септември 2021 08 30

Изпълнителката застана на корицата на списание Dazed

Снимка: Getty Images

Точно навреме за поредното модно шоу на Savage x Fenty, което ще бъде излъчено на 24 септември, Риана е последното известно лице, което застава на корицата на списание Dazed. Спокойно можем да кажем, че изпълнителката не разочарова феновете си и се появи с тоалет на Burberry, който създава илюзията, че тялото на звездата е покрито със златна змийска кожа.

Риана застава на три отделни корици, носейки Burberry за две от тях и само зелена шапка на Louis Vuitton за третата. За змийската първа страница изпълнителката е покрита от глава до пети в златни люспи, като костюмът се отличава с дълги ръкави и подчертаващ фигурата дизайн. Визията е завършена с високи токчета и къса коса. „Златното величие на Риана“, гласи надписът на корицата.

Във втората корица с Burberry Риана носи изцяло бял тоалет, състоящ се от дълго палто и бански от две части, допълнени от високи до бедрата ботуши и бял бастун. Тук надписът е продължение на първия и гласи „Величието никога не спира“. Докато на първата корица Риана е съвсем сама на черен фон, тук към нея се присъединяват двама млади мъже, като единият държи черно куфарче, а другият е разперил бял чадър над изпълнителката.

Третата корица показва огромна перука, добре оформена нагоре, която завършва със зелена шапка на Louis Vuitton.

Иб Камара е стилистът и на трите корици, които отбелязват 30 години от създаването на списание Dazed. Снимките са заснети от Рафаел Павароти, който допълва колекцията с още няколко кадъра. На тях виждаме чисто гола Риана, покрита с дълги руси расти, както и една, която е вдъхновена от Римската империя, облечена в златен нагръдник и перната гладиаторска шапка.

Малко след невероятните си корици, Риана впечатли и на бежовия килим на Met Gala. Събитието се състоя на 13 септември, а изпълнителката пристигна с приятеля си A$AP Rocky. Според слуховете, Риана е организирала звездно парти след модното събитие. „Ако планирате парти след Met Gala... недейте“, е било написано в поканите, изпратени към гостите.

С нетърпение очакваме да видим какво се е случило на партито, ако Риана въобще е позволила използването на телефони вътре. Както знаете, на Met Gala е забранено да се използват мобилни телефони в залата, за да се запази в тайна всеки един тоалет, който се показва на специалната изложба.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари