IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Shine Bright like a Diamond: Звездите на модното шоу на Риана

23 септември 2021 16 30

Изпълнителката представи новата си колекция бельо

Снимка: Getty Images

Когато Риана изпя Shine Bright Like a Diamond от песента Diamonds едва ли е смятала, че някога това изречение ще се отнася за собственото ѝ модно шоу. То обаче е точното описание на всички звезди, които се появиха на червения килим за новата колекция на изпълнителката, която тя прави с марката Fenty.

Рири представи дизайните в хотел Westin Bonaventure в Лос Анджелис, който се отличава с високите си стъклени кули и изискан дизайн. Проектиран през средата на 70-те години от Джон Портман-джуниър, интериорът на сградата е също толкова интригуващ – вълнообразен лабиринт от терасовидни пътеки, спираловидни стълбища и кръгови пътеки, които се издигат над геометрично оформени басейни и масивно централно фоайе. Някъде по-горе има още банкетни зали, басейн на покрива и хеликоптерна площадка.

Освен че е един от най-известните хотели в Ел Ей, Westin Bonaventure се превърна и в моден подиум за новата колекция бельо Savage x Fenty на Риана. Дефилето ще бъде показано по Amazon Prime на 24-и септември, като събра цяла плеяда от звезди. Риана споделя, че шоуто е било вдъхновено от интериора и екстериора на самия хотел. Тя допълни, че са били взети всички предпазни мерки, като всеки един от гостите е бил тестван за коронавирус. Самата изпълнителка е между двете дози на ваксината и съвсем скоро ще бъде напълно имунизирана.

Облечена в жълта минирокля с пайети от Bottega Veneta, Риана заяви, че хотелът я е накарал да се вдъхнови и да развинти въображението си. „Използваме цялото пространство – вътре, вън, покрива, площадката за хеликоптер. Красотата на това място е толкова голяма, че не искахме да крием нищо“, казва тя пред Vogue.

Риана Getty

Снимка: Getty Images

Самата колекция на Риана също не иска да скрие нещо от телата на хората, които я носят. Тя включва панталони без чатал, прозрачни тоалети и боди от змийска кожа. Освен това изпълнителката иска да накара хората да не крият телата си и да се гордеят с тях, независимо от тяхната форма. Когато става въпрос за модели, които да покажат дизайните ѝ, Риана казва, че търси хора, които са уверени и искат да докажат, че имат място в света.

„Именно затова правят дефилето – представителност“, казва 33-годишната звезда пред E!News. Допълва, че иска всеки един зрител да се познае в моделите и да почувства, че има възможност да носи тези дрехи. Според Риана, светът бавно започва да се променя и да приема красотата по съвсем различен начин от преди. „Това ме кара да чувствам, че работата ми си е заслужавала всички онези безсънни нощи“.

Разбира се, Риана не беше сама на своето дефиле, като към нея се присъединиха звезди като Джиджи Хадид, Рики Мартин, Ванеса Хъджинс, Бехати Принсло, Емили Ратайковски, Ирина Шейк, Daddy Yankee и много други.

Вижте как всички те бяха облечени на модното шоу

Ирина Шейк

Ирина Шейк

Снимка: Getty Images

Daddy Yankee

Daddy Yankee

Снимка: Getty Images

Джиджи Хадид

Джиджи Хадид

Снимка: Getty Images

Ванеса Хъджинс

Ванеса Хъджинс

Снимка: Getty Images

Емили Ратайковски

Емили Ратайковски

Снимка: Getty Images

Рики Мартин

Рики Мартин

Снимка: Getty Images

Бехати Принсло

Бехати Принсло

Снимка: Getty Images

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари