IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дами и господа, Риана е готова за Коледа!

3 ноември 2021 15 00

Изпълнителката показа нова колекция бельо и нова прическа

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Хелоуин мина, време е за Коледа!

Това е мотото на Марая Кери, която точно в 00:00 часа на 31 октомври срещу 1 ноември започна да се подготвя за най-магическото време от годината. Изпълнителката, която е автор на хита All I Want for Christmas is You, отново очаква песента ѝ да бъде номер едно в класациите около 25 декември и започва промотирането му още отсега. Това накара много потребители в социалните мрежи да се пошегуват и да покажат как банковата сметка на Кери ще започне да набъбва с всеки изминал ден от 1 ноември.

Марая Кери обаче не е единствената звезда, която се подготвя отрано за Коледа. Към нея се присъединява и колежката ѝ Риана, която обаче не мисли да пуска песен за празника. Тя по-скоро ще разгорещи страстите по друг начин, а именно с новата си колекция секси бельо. В допълнение към това Риана представи и новата си прическа, което още повече вдигна градусите.

В понеделник сутрин, няколко часа след настъпването на новия месец, изпълнителката сподели снимки от новата си рекламна кампания за празничната си колекция бельо с Savage x Fenty. „Коледният сезон ще бъде доста по-екстравагантен тази година“, написа звездата под кадрите в Instagram. Тя сподели колекция от три снимки, на които изглежда зашеметяващо в един от дизайните си, позирайки между големи кристални полилеи.

Риана носи лилав комплект бельо, състоящ се от дантелен сутиен с изрязана част, прашки, жартиери и високи до бедрата чорапи. Тя съчета секси визията с токчета в металик цвят и супер елегантен, но в същото време бунтарски мълет с дължина до дупето.

Показването на празничната колекция идва само часове, след като Риана отпразнува Хелоуин с перфектен костюм. Тя се превъплъти в рапъра Gunna, повтаряйки визията му от Седмицата на модата през септември. Тоалетът включваше високи ботуши от Rick Owens, дълги черни шорти, дантелена блуза с дълъг ръкав и кожена жилетка. Визията се допълваше от няколко диамантени колиета, черни слънчеви очила, черен колан със сребърна тока и плитките, които са емблематични за Gunna.

Що се отнася до празничната колекция на Риана и Savage x Fenty, тя ще включва още удобни уонзита, боксерки, сутиени, клинове, бодита и бикини. Всеки един дизайн се предлага в размери от XS до 3X, като вече може да се сдобиете с желаното от вас бельо на сайта на Savage x Fenty.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари