IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана дебютира бременността си и в социалните мрежи

3 февруари 2022 14 30

Вече всичко е официално

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Риана вече не иска да крие бременността си и показа наедрялото си коремче в социалните мрежи.

По-рано през седмицата изпълнителката потвърди, че очаква първото си дете с рапъра A$AP Rocky, когато си направи импровизирана фотосесия из улиците на Ню Йорк. Тогава тя носеше дънки с широки крачоли, украсени със златна верига и огромно розово яке, което беше разкопчано точно на корема. Риана допълни визията с няколко огърлици и пръстени, а до нея A$AP Rocky беше облечен в кожен панталон, бял пуловер и дънково яке.

Макар снимките да бяха твърдо потвърждение на слуховете за бременност, докато нещо не се появи в социалните мрежи, никой не му вярва. Е, вече може да бъдем спокойни, че Риана ще ни държи в течение с всичко случващо се около първото ѝ дете, след като певицата сподели снимки, показващи наедрялото ѝ коремче.

Само преди няколко часа РиРи публикува няколко кадъра в Instagram, започващи с един от банята, на който тя е вдигнала спортната си тениска, за да покаже бременността си. Следват снимки от „уличната фотосесия“ в Ню Йорк, които вече са видени от милиони. Оказва се, че публикацията има и специално значение – да почете началото на Black History Month, в който се отдава почит към важни събития и значими хора от африкански произход.

„Как отборът започна Black History Month“, написа певицата под публикацията.

Съдейки по спортната блуза, първата снимка е направена в деня, в който Риана беше забелязана от папараци из улиците на Ню Йорк. Тогава тя беше заснета как купува вечеря и я носи в студиото на A$AP Rocky, където той работи върху новата си музика. По това време певицата успя да скрие бременността си, като освен широката спортна тениска, пред корема си беше поставила малка кръгла чантичка.

Засега бъдещите родители не са разкрили пола на бебето, кога ще се роди то и какви имена обмислят като варианти.

През последната година Риана и A$AP Rocky затвърдиха статута си на една от влиятелните двойки в Холивуд и вече не крият връзката си. Феновете често забелязват, че певицата подкрепя изпълнителя на различни събития, като ComplexCon през ноември. Двамата бяха в центъра на вниманието и по време на Met Gala през септември.

Пред E!News Риана разкри, че с приятеля ѝ не са планували да присъстват заедно на модното събитие. „Не бяхме сигурни дали въобще ще отидем, затова планувахме визиите си отделно, просто за да сме подготвени. Накрая се обличахме заедно и дори не разбрах, че сме по едно време на червения килим докато някой не изкрещя, че това е дебютът ни като двойка“, казва певицата.

Е, след дебюта си като двойка на червения килим, следва дебют като тричленно семейство.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари