IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бащата на Риана в еуфория, че ще става дядо

2 февруари 2022 11 00

Роналд Фенти вече затопли отношенията с известната си щерка

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Риана не криеше, че иска да стане майка и когато това вече е напът да се сбъдне, тя не крие радостта си. Хубавицата потвърди новината, че очаква бебе от гаджето си, рапъра A$AP, като дори показа наедрелия си корем. Малко преди да сюрпризира света обаче, тя лично се обадила на баща си Роналд Фенти, за да му съобщи, че ще става дядо.

„Много съм развълнуван. Толкова съм щастлив, че скачам от радост. Риана винаги е казвала, че иска деца, тя обожава децата. Постоянно се грижи за братовчедите си… ще бъде страхотна майка“, коментира гордият дядо, цитиран от PageSix.

Роналд сподели още, че Риана лично му се обадила през уикенда, за да му сподели новината.

Що се касае до таткото на бебето, бъдещият дядо, който се запозна с него през декември 2020, смята, че е добър избор за дъщеря му. Още тогава той коментира за рапъра „Той е страхотен, харесвам го“.

Роналд и Риана невинаги са били в близки отношения, но през последните две години те заровиха томахавката помежду си. Миналия септември певицата прекрати делото срещу бившия алкохолик, когото обвиняваше, че използва славата и името ѝ за лична финансова изгода.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари