IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бременната Риана с голямо дарение за дом в Лос Анджелис

9 февруари 2022 14 50

Певицата подкрепи ветерани, останали на улицата

БГНЕС

БГНЕС

Бременната Риана свали марковите дрехи и аксесоари и заложи на удобно спортно облекло, с което посети дом за ветерани в Лос Анджелис. Там певицата е изненадала присъстващите, донасяйки дарения от първа необходимост.

Половинката на A$AP Rocky вече планира своята сватба в Барбадос, но преди това е решила да посети кампуса, намиращ се в квартал в Брентууд, Калифорния. И вместо да бие на очи с визията си, тя просто се сляла с околните, носейки черен панталон, суитшърт и кецове.

„Тя беше там, за да изслуша наистина ветераните, живеещи в имота. Тя прекара часове, слушайки техните притеснения и проблеми. Нямаше снимачен екип или пиар – тя беше искрено заинтересувана и загрижена“, коментира източник на Page Six.

Певицата е забелязана в компанията на активиста Сенет Девърмонт, бившето гадже на актрисата Джейми Кин. Той сподели видео в Instagram, с което похвали Риана за нейното благородно дело.

„Срещнах Риана! Най-великата певица на земята. Тя дарява дрехи, храна и се грижи за ветераните“, коментира един от ветераните, успял да разговаря с изпълнителката, която очаква своето първо дете. По думите му, звездата е дала обещание, че ще дойде и друг път.

Риана е пристигнала на мястото с ван, пълен с нови спални чували, одеяла, фенерчета, тоалетна хартия, вода и други неща, от които ветераните, останали без дом се нуждаят.

Според източника на изданието, певицата не се притеснявала от хората в дома и се снимала с всеки, който я помоли.

„Благодаря ти, че се включи с цялата любов и подкрепа“, написа още Девърмонт на страницата на центъра в Instagram.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари