IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зимни якета – всички искат като розовото на Риана

4 февруари 2022 12 30

Моделът открадна вниманието от новината за нейната бременност

IStockphoto/БГНЕС

IStockphoto/БГНЕС

Тези дни всички говорят за това, че Риана е бременна! Певицата избра да съобщи новината на специална разходка, на която покани отбрани фотографи. Наред с голия ѝ корем, върху който имаше броеница, друго нещо на снимките измести вниманието от това, че тя ще става майка. Няма как да не забележим дългото розово яке, което тя бе закопчала само отгоре. Всяка жена би искала да има същото в гардероба си за сезона.

Звездата носи винтидж пуфер на марката Chanel. Той не е много дебел, с дължина малко под коляното. И освен копчета, има и цип, който тя така и не ползва, защото коремът ѝ вече е твърде голям и не може да се скрие.

Якето, носено от Риана е шушляково, с леко променящ се цвят на светлината. Яркият му цвят е една от тенденциите във връхните дрехи за зимата. Освен розови дрехи, много от нас избират такива в жълто, зелено или електриково синьо като акцент от своята визия.

Ако пуферът на Риана ви харесва, ето няколко подобни модела, които да носите до края на зимата:

1. Късо с колан и шал яка

Този модел е в бохо стил, подходящ за по-топло време. Причината е, че е с обемна шал яка и не се закопчава, а просто се връзва с колан.

Пухът на пуфера все пак топли и създава усещане за мекота, без да тежи на раменете. Има и по-дълбоки джобове за тези, които обичат да си държат там телефона.

2. Винтидж

Може да се каже, че това шушляково яке с по-специфични рамене бе доста актуално през 90-те. То също е винтидж и дълго като това на Риана. Разликата е, че има малка шал яка и цип.

3. Тип бомбър

Този модел също е ретро и напомня на тези, които някои си купуваха в края на 80-те и началото на 90-те. Прилича и на тънките бомбъри за пролетта, само че е пухено и по-обемисто.

Обикновено това яке в яркорозов цвят е с дължина малко под кръста, цип и тик-так копчета.

4. Лачен пуфер

Лачените якета, независимо дали са по-тънки или обемни, са на мода и тази зима. Ако не искате дълъг модел като този на бременната Риана, заложете на по-къс, който е с по-голяма качулка.

Лаченият пуфер може да се носи всеки ден, а за бягството ви в планината, ще пасне идеално на едни луноходки.

Ето и още идеи за вашия зимен гардероб:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари