IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездна мода: Ребъл Уилсън облече бански от 80-те

28 януари 2022 08 30

Актрисата реши да хване тен посред зима

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ребъл Уилсън се завръща в 80-те години на миналия век!

Макар да не е живяла по това време, актрисата се вдъхнови от неговите модни тенденции и реши да заложи на бански от далечното десетилетие. Заменяйки родната Австралия с остров Фиджи, Уилсън отново показа завидния си прогрес в отслабването и стягането на тялото, позирайки на плажа заедно със семейството си.

Банският, който Ребъл избра, беше цял и в розов цвят. Върху предната му част беше изписано изречението „Let's Get Physical“, познато от едноименната песен на Оливия Нютън-Джон. Очевидно Уилсън иска леко да ни намекне, че лятото наближава и трябва да помислим върху увеличаване на физическата си активност. Не само че тя позира от плажа, но и клипът към песента „Let's Get Physical“ е изпълнен с най-различни упражнения.

Банският беше комбиниран с черни шорти с висока талия и черна прозрачна риза. За да бъде картинката пълна, Уилсън сложи златни слънчеви очила и зелена чантичка.

„Сестрите Уилсън към победата!“, написа звездата под серията от снимки. На кадрите се виждат още сестрата на Ребъл – Либърти – и племенницата ѝ, които бяха облечени в еднакви бански, върху които беше изписано „Мама“ и „Наследила съм го от мама“. На друга снимка феновете видяха и по-малката сестра на актрисата – Аначи – която също беше с розов бански с надпис „Let's Get Physical“ и оранжева чантичка през кръста.

В допълнение към стилната фотосесия, Уилсън публикува и забавно видео, на което с племенницата ѝ тичат и скачат върху куп от възглавници. На заден фон се виждат австралийците Ник Кириос и Танакис Кокинакис, които току-що са спечелили поредния си двубой на двойки по време на Откритото първенство на Австралия. Актрисата посети няколко мача от първите кръгове на турнира, но сега е решила да гледа следващите от дивана.

Докато Уилсън, която отслабна значително през 2020 година, се наслаждава на семейните моменти, тя наскоро сподели, че не търси любовта и човек, с когото да се обвърже завинаги. Признава, че през лятото е имала няколко мимолетни връзки, от които е запазила добри спомени, но не смята да повтаря преживяването.

„От всяка една връзка научаваш нещо за себе си и какво търсиш в другите хора. Все още не съм срещнала правилния човек, но продължавам да се надявам“, казва тя. Това изречение обаче беше казано през ноември, като по Коледа и Нова година се зародиха слухове, че Уилсън вече е във връзка с известен тенисист.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари