IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бюти съвети: Шестте тайни за красота на Ребъл Уилсън

6 октомври 2021 12 30

Актрисата понякога се гримира сама

Снимка: Getty Images

Промяната на Ребъл Уилсън през последните няколко години беше наистина вдъхновяваща. По време на своята „Година на здравето“, започнала в началото на 2020 година, актрисата прекарва цялата изолация като дава приоритет на упражненията и здравословното хранене. „До миналата година никога не съм гледала на здравето от всичките му страни. Но навърших 40 години и мислех да замразя яйцеклетките си, а лекарите ми казаха, че колкото по-здрава съм, толкова по-добре може да протече процесът“, казва Уилсън пред Shape.

Така започва нейното пътешествие към по-добро здраве, като Ребъл се насочва към здравно заведение, където научава, че умереното ходене е чудесен начин за отслабване и към това добавя различни упражнения. Започва да слуша подкасти, докато се разхожда и тренира с треньора си Гунар Питърсън три пъти седмично. Актрисата се научава и как да управлява емоционалното хранене. Целта ѝ за 2021 година е да запази всичките си нови здравословни навици.

„Годината на здравето“ на Уилсън е доказателство за силата на уелнес, защото всички тези укрепващи здравето промени се проявяват и върху кожата. „Сега усещам онова, за което хората говорят – ако си здрав отвътре, сияеш отвън“, казва тя. Допълва, че не иска да бъде повърхностна и все още не мисли, че външният вид е всичко, но смята, че с годините става все по-красива.

Ето как Ребъл Уилсън успява да запази красотата си

Грижи се редовно за кожата си

Въпреки че Уилсън вече има доста голяма колекция от козметични продукти, това невинаги е било така. „Никога не съм била от момичетата, които обичат гримовете“, казва тя пред Byrdie. Сега обаче е започнала да ходи на процедури за лице и ги описва като релаксиращи. Научава за тънкостите на красотата, чак когато пристига в Холивуд.

За да поддържа лицето си свежо, Ребъл всяка сутрин използва ролер за лице за студена терапия под очите и на челюстта. Процесът се прави преди да се нанесе гримът, за да се изглади кожата, което е много важно по време на снимачни дни. Когато работи, Уилсън не забравя да сложи успокояващ тонер за лице и овлажнител, който стимулира регенерацията на кожата.

Тя също така харесва и лечението с ретинол. Напоследък и използва маски за лице от корейската козметика.

Знае как да се гримира

Когато екипът ѝ го няма Уилсън трябва да вземе нещата в свои ръце. Затова тя винаги носи със себе си най-важните продукти, които да я спасят във всяка ситуация. Актрисата не излиза без червило, което играе ролята и на гланц за устни, което нанася дори без огледало. Не забравя да нанесе водоустойчива спирала, молив за вежди и сенки.

Важността на слънцезащитата

Актрисата, която родом е от Австралия, знае много добре колко е важно да използваме слънцезащитен крем. Тя залага на продукт с 50-и фактор, защото кожата ѝ е изключително бяла и може да се увреди дори и след няколко минути. „Носенето на слънцезащитни продукти всеки ден е нещо, което ми е в културата на австралиец“.

Процедури за лице

Уилсън обича да се подлага на процедури с лазер за интензивна импулсна светлина. „Това е лазер, с който се отървавам от увреждането от слънцето“, казва тя. Според нея, кожата ѝ реагира добре на него, така че веднъж годишно се подлага, за да премахне всякакви слънчеви увреждания. Актрисата добавя, че лазерът е добра инвестиция, защото увреждането от слънцето по-късно в живота може потенциално да доведе до рак на кожата.

Не се страхува от експерименти

„Пробвала съм всичко“, казва звездата пред Bustle. Това, което прави най-често, е лимфен масаж. При него се притискат лимфните възли, за да се създаде по-висок имунитет, по-добра храносмилателна система и помага за премахване на подуването.

Витамини за коса и нокти

Един от уелнес ритуалите на Ребъл е приемането на витамини за коса и нокти. Тя залага на хапчета, които съдържат биотин, кератин и витамин С и Е, които ѝ помагат за укрепването на ноктите след гел лака и се борят с увреждането на косата, причинено от различните прически по време на работа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари