IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ребъл Уилсън с мотивиращ пост за всички, опитващи се да отслабнат

19 август 2021 14 40

Актрисата показа „пухкава“ снимка с Новак Джокович

БГНЕС

Ребъл Уилсън и Новак Джокович - две звезди на едно място. Това виждаме от последната публикация на австралийската актриса в Instagram. Но вглеждайки се по-внимателно в нея, разбираме, че кадърът е твърде стар, защото на него тя е доста пълничка. Именно с въпросната си „пухкава“ форма и подуто лице, тя иска да насочи вниманието ни към своята борба с килограмите, която продължава. 

„Знам, че обикновено публикувам ласкави снимки на себе си ... но намерих тази стара снимка в имейлите си и беше като: уау!“, пише тя в поста, на който е с тенисиста и се усмихва на камерата. 

По думите на Уилсън, точно, когато се снимала със спортиста, е била в най-нездравословната си форма. Само по коремчето и подпухналото й лице може да се досетим, че тогава тя е била с наднормено тегло. 

Ребъл посочва, че през 2013 г., когато един от родителите й почива внезапно, започва да прекалява с яденето под въздействието на емоциите, които искала да притъпи. 

„Баща ми беше починал от сърдечен удар и беше толкова тъжен момент“, каза тя, признавайки, че тогава нямала самочувствие и не оценява правилно това, което има.

Актрисата обяснява още, че макар своята загуба, тя отишла на благотворителния тенис турнир, на който се запознала с Джокович. И се усмихвала на фотографите, макар в душата й да имало истинска буря. 

„Сега поглеждам назад към това момиче и съм толкова горда от това, в което се превърна и постигна“, пише още Уилсън. 

Отслабването не е състезание

Изповедта на Ребъл, която след повече от година усилена работа, включваща хранителен режим и тренировки почти всеки ден, има за цел да мотивира много хора, които също като нея в един момент имат нездравословен начин на живот, излишни килограми или се борят с емоционалното хранене.  

„Знам какво е. Но никога не е късно да започнете да се усъвършенствате и опитате да бъдете възможно най-добрата версия на себе си“, обръща се актрисата към своите последователи и посочва, че започването на по-здравословен начин на живот и отслабването, което идва с него, не е състезание. Важно е човек да прави най-доброто и има себеуважение, зове тя.  

„... Продължавайте да се усмихвате и да се опитвате да бъдете активни! Обичам ви, момчета“, завършва Уилсън, която вече е е с 30 килограма по-лека. 

В момента звездата е в перфектната си форма, но продължава да се ограничава и спортува, за да запази добрите резултати. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари