IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Напълно непознат – Бронсън Пинчът отслабна с 30 кг

2 юни 2021 18 00

Актьорът използва пандемията, за да влезе в старите си дрехи

Getty

Спомняте ли си как Балки Бартокомус изненадва своя братовчед Лари, отивайки му на гости в Чикаго, оставайки да живее при него? Много от нас нямаха търпение да пуснат телевизора, за да видят какво се случва с усмихнатия гръцки овчар от Мипос и неговия раздразнителен роднина, които бяха главните действащи лица в ситкома „Напълно непознати“/ „Perfect Strangers“. Днес, цели 35 години след създаването му, един от тях ни припомня за славните му години на снимачната площадка, показвайки своята трансформация.

„Не ставай смешен, братовчеде Лари!“, казваше Балки, който бе изигран от Бронсън Пинчът, който е направо неузнаваем с прошарена коса. Но има и нещо друго, заради което може да го сметнем за „напълно непознат“ за нас – отслабването му. Оказва се, че той е успял да свали 30 килограма през последните шест месеца от пандемията.

Актьорът, който има богата фенска маса в социалните мрежи, споделя пред Page Six, че бил ужасен, когато видял своя снимка от Battle of the Network Stars, където участва със свои колеги през 2017 г. На нея се виждало ясно, че е с наднормено тегло.

„Там имаше един стар дебелак“, обяснява той, говорейки за себе си.

Още през май миналата година Пинчът взел решение да направи нещо, за да влезе отново във форма и да се отърве от биреното коремче, с което бил във формата. По думите му, в началото той бил просто едно кученце, което се нуждае от повече дисциплина. След като успял да я въведе, започнал да усеща и първите резултати.

Как Бронсън Пинчът свалил 30 килограма?

Първото нещо, което звездата прави, е да изхвърли всички вредни храни от хладилника и шкафовете. После си казал:

„Добре, кученце, ще ядеш каквото има!“.

Актьорът признава, че никак не му било лесно, особено в началото, когато постоянно коремът му къркорел и количеството храна не му било достатъчно, защото доста прекалявал с нея преди това. Разбира се, когато включил различни тренировки в ежедневието си и постепенно започнал да ограничава конкретни продукти, нещата започнали да вървят в негова полза.

Сега, когато е доста по-слаб и стегнат, Пинчът вече не спортува толкова активно, защото иска да пробва да задържи постигнатото тегло без твърде много кардио. Освен това е веган.

Влиза в дрехите на Балки отпреди години

Тази пролет Бронсън намира своя „кашон за спомени“, който създава преди близо 25 години. Там държи и някои предмети от „Напълно непознати“, сред които и дрехи на култовия му образ на Балки. В цели 8 сезона той е висок и слаб, но след това времето си казва думата и напълнява.

„Аз просто свалих дрехите и облякох онези. И те ми паснаха. Помислих си, че съм единственият 61-годишен в радиус от 10 мили, който влиза в дрехите си, с които е бил на 26 и прави 2 часа аеробика на ден“, разказва още той.

„Чувствам се доста добре“, признава Пинчът с усмивка и споделя с феновете си в социалните мрежи, че се надява да задържи формата, в която се намира в момента.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари