IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Увереността й отива: Ребъл Уилсън отново се похвали със стегната фигура

27 август 2021 12 30

За една година тя успя да свали 27 килограма

Снимка: Getty Images

Всички знаем, че увереността е една от най-хубавите и важни черти от характера на човек. Да вървиш с гордо вдигната глава, да знаеш в какво те бива и да го правиш с лекота, да излъчваш самочувствие навсякъде, където отидеш. Това е доста трудно за повечето от нас, защото сме свикнали хората да ни съдят по външния вид, а не по това какво правим или как се държим. Затова при много хора увереността идва след оформянето на добра фигура и премахването на излишните мазнини. 

В това число попада и Ребъл Уилсън, която само за година направи сериозна трансформация. От "Дебелата Ейми" в поредицата "Pitch Perfect" тя се превърна в сексапилната Ребъл, която всеки заглежда и да бъде като нея. Постепенно актрисата започва да вярва все повече в себе си и да споделя повече снимки в социалните мрежи, на които показва прогреса си в отслабването и оформянето на стегнато тяло. 

През уикенда тя отново зарадва феновете си, споделяйки снимка, на която носи черен спортен сутиен и клин с виоска талия. Много лесно може да се забележат плочките на корема й, както и стегнатите мускули на ръцете. "Давай, събота", написа Уилсън върху кадъра, който беше споделен в историите й в Instagram. 

Физическото състояние на Ребъл доста се промени, след като тя започна да следва хранителен и тренировъчен режим, с които сваля 27 килограма. "Сложих си спортния клин и отидох на разходка. След това се върнах вкъщи, изхвърлих всички сладки неща и вредни храни. Хидратирам се достатъчно. Знам, че промяната ще е трудна, но ще я направя", заяви актрисата преди време. 

Уилсън започва да следва хранителен план, наречен Mayr Method, който намалява захарта, глутена и млечните продукти, като в същото време насърчава умереното хранене и вниманието към храната. В допълнение актрисата започва да работи с треньора Джоно Кастано и увеличава броя на ежедневните си изминати крачки. Тя тренира шест дни в седмицата, смесвайки кардио и вдигане на тежести. "Дами, не се страхувайте от тежестите. Аз ги обожавам. Карат да се чувстваш наистина силен", съветва Уилсън. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Наскоро Ребъл сподели снимка от миналото, на която позира с Новак Джокович и далеч от мечтаните килограми. Под нея тя говори за емоционалното хранене и как то й се е отразило. "Помня, че това е от времето, в което бях в най-нездравословната си форма - бях затлъстяла и приемах твърде много бърза храна. Използвах я, за да успокоя емоциите си. Беше изключително тъжно време. Не се оценявах достатъно и не мислех, че заслужавам нещо по-добро!", откровена е Уилсън.

Е, радваме се, че актрисата е размислила и е разбрала, че си заслужава да започне да се храни правилно и да се грижи за себе си. Спокойно можем да кажем, че старата Ребъл Уилсън вече я няма и на нейно място се е настанила много по-уверена и силна жена. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари