IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ребъл Уилсън е готова за своето горещо лято

9 юли 2021 10 30

Актрисата отново впечатли последователите си с фигура

Снимка: Getty

Въпреки че „Годината на здравето“ за Ребъл Уилсън приключи през декември 2020 година, актрисата продължава да живее по-добър живот и да поддържа невероятна фигура.

За да отпразнува дългия уикенд покрай 4 юли, актрисата се отправи към плажовете на Флорида, където събра необходимия витамин D и се наслади на тишината на океана. Излегнала се на палубата на частна лодка, Уилсън показва част от визията си за лятото, която включва бяла капела, слънчеви очила и тюркоазен тоалет.

„По-силна съм върху въжетата“, написа тя под публикацията, която веднага събра хиляди харесвания и коментари. Фенове и приятели на актрисата я поздравиха за прекрасната визия и секси снимките, като по-голямата част от написаното включваше емотиконки на пламъци. „Някой да се обади на 911... Ребъл току-що взриви мястото“, заяви пък един потребител.

Малко по-късно, за да доизпепели обстановката, Уилсън се превъплъти в Сенди Олсън от филма „Брилянтин“, обличайки черен впит тоалет. Комбинацията от блуза с паднало рамо и къси панталони направо подлуди феновете, които веднага сравниха Ребъл с Оливия Нютън и Сенди.

В началото на 2020 година актрисата обеща, че започва да се грижи по-добре за себе си, преминавайки на специална диета и редовни тренировки. Тя нае треньора Джоно Кастано и увеличи броя на дневните си крачки. „Облякох си спортния екип и тръгнах на разходка. В момента се хидратирам на дивана и се опитвам да избегна захарта и нездравословната храна, което ще бъде трудно след празниците, които току-що минаха, но ще се справя!“, написа Уилсън в социалните мрежи.

Актрисата тренира шест дни в седмицата и прави комбинация от кардио и вдигане на тежести. „Дами, не се страхувайте от тежестите. Аз обожавам тези упражнения. Те ви карат да се чувствате доста по-силни“, посъветва феновете си Уилсън.

Пред списание People тя казва, че е намалила въглехидратите и е добавила протеин към диетата си. „Преди това сигурно съм поглъщала по 3000 калории на ден, но пак бях гладна, защото в основата си те бяха само въглехидрати. Затова започнах протеинова диета, което е доста трудно, защото досега не съм яла толкова много месо“, разкрива Ребъл. Менюто ѝ се състои от сьомга, друга риба и пилешки гърди. Тя също така брои калориите, които приема, като не трябва да надвишава 1500.

Въпреки че е започнала да отслабва не заради фигурата, а заради здравето си, Ребъл признава, че отношението на хората веднага се е променило с намаляването на килограмите. „Когато си по-голям, хората не те забелязват. А сега когато съм в по-добра форма, ми се помага с покупките и ми отварят вратата“, отбелязва Уилсън. Надява се, че в скоро време визията на човек няма да определя отношението на околните.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари