IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ребъл Уилсън посреща новата 2022 г. с тенисист

30 декември 2021 08 30

Актрисата отново е обвързана и не го крие

БГНЕС

БГНЕС

Ребъл Уилсън изпраща поредната страхотна година, по време на която продължи своята трансформация. Освен че успя да отслабне още, през последните 12 месеца австралийската актриса подобри здравословното си състояние и стартира редица интересни проекти. Ето че днес тя позира до елхата – със страхотен тоалет в черен цвят, новата си фигура и желанието да изкара чудесно празници 2021. И по всичко личи, че ще го направи, защото няма да е сама!

С типичното си чувство за хумор, което сме усещали от комедиите, в които участва, звездата сподели, че ѝ се иска Той (новият мъж до нея), да бъде увит в лъскава опаковка и да стои сред подаръците под нейната красива елха. Така тя загатна, че ще отброява минутите до настъпването на 2022 г. в компанията на някой, който явно е поискала от Дядо Коледа. Е, трябва да кажем, че го заслужава.

Звездата излиза с известен тенисист

Макар Уилсън още да не е потвърдила официално, че има ново гадже, всички ние подозирахме това още в началото на декември, когато тя сподели снимка от специално събитие, на което е придружавана под ръка от непознат. По-късно стана ясно, че той е също толкова известен, колкото и тя. Само че двамата се изявяват в две различни среди. Той е тенисистът Мат Рийд.

По данни на Hollywoodlife, 41-годишната актриса е започнала да излиза с по-младия от нея спортист още това лято. Двамата се сближават през последните няколко месеца и вече не се крият от папараците.

В началото на декември Ребъл Уилсън и 31-годишният ѝ приятел правят своя официален дебют като двойка, макар и да не парадират с това. Той е на червения килим на наградите на Австралийската академия за кино и телевизия. Тогава тя носи къса черна рокля със сребриста декорация отпред, докато той залага на елегантен смокинг със сако в цвят слонова кост.

„По усмивката ти личи колко си щастлива!“, „Сериозно, Ребъл????? Изглеждаш невероятно! Красива!!!!“, „О, вижте Мати, целият костюмиран!“, пишат последователи на австралийката.

Ребъл Уилсън,

Снимка: БГНЕС

В галерията от събитието, споделена от Уилсън, Рийд позира свенливо пред камерата. Както неговото изражение, така и това на русокосата му дама за вечерта, показват, че определено има нещо повече от приятелство между двамата! А ние направо искаме да изкрещим: „Само така, Ребъл, заслужаваш го!“.

Ето повече за годината, която изпраща Ребъл Уилсън:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари