IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Да, обичаме се! Горещите звезди, които показаха официално, че са заедно

27 декември 2021 12 00

Кои нови двойки-знаменитости направиха дебюта си на червения килим през 2021?

Getty Images

Getty Images

Като погледнем назад към изминалата година, доста от най-горещите двойки в Холивуд направиха своя голям дебют на червения килим. Като се започне с Джей Ло и Бен Афлек, мине се през Меган Фокс и Machine Gun Kelly, Тайка Уайтити и Рита Ора, и разбира се, се стигне до вече сгодените Кортни Кардашян и Травис Баркър – това са все влюбени двойки, които не спряха да демонстрират чувствата си по различни светски събития през 2021 година. Затова няма да се спираме на тях. Ще обърнем внимание на двойките, които наистина направиха първата си официална поява заедно и то по много стилен начин.

Едни от последните влюбени, които за първи път минаха заедно по червения килим са Джона Хил и приятелката му Сара Брейди (на снимката). Тя е инструктор по сърф и студентка в Калифорнийския университет в Сан Диего. Двамата използваха премиерата на неговия нов филм по Netflix „Не гледай нагоре“ (на 5 декември 2021 г.), за да се появят заедно и то в еднакви сини костюми!

Носителят на „Грами“ продуцентът Марк Ронсън и актрисата Грейс Гъмър – дъщерята на филмовата звезда Мерил Стрийп, се появиха за първи път на червения килим заедно около четири месеца след като сключиха брак през лятото. Двойката избра вечерно представление на Бродуей на 2 декември 2021 г. за своя дебют.

Ромео Бекъм – средният син на Виктория и Дейвид Бекъм и моделът Миа Регън направиха своя дебют на червения килим като двойка на Модните награди в лондонския Royal Albert Hall на 29 ноември 2021 г. Те са заедно от около две години.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROMEO (@romeobeckham)

 

Седмици след като обяви, че се е омъжила за фризьора си, бременната актриса Кристина Ричи показа бащата на бъдещото си дете – Марк Хамптън като двамата минаха заедно по червен килим на премиерата на нейния сериал „Жълти якета“ в Лос Анджелис на 10 ноември 2021 г.

На 10 ноември 2021 г. Ванеса Хъджинс най-накрая показа новото си гадже, а именно професионалния бейзболист Коул Тъкър. Двамата направиха своя дебют на червения килим като двойка на премиерата на мюзикъла „Tick, Tick… ​​Boom!“, в който тя участва.

Ванеса и

Ванеса и Коул; Снимка: Getty Images

Мадона и нейното гадже от няколко години – танцьорът Ахламалик Уилямс, който е с почти четири десетилетия по-млад от нея, направиха своя дебют като двойка на премиерата на нейния концертен филм „Madame X“ в Ню Йорк на 23 септември 2021 г.

Мадона и

Мадона и Ахламалик; Снимка: Getty

Алесандра Амброзио и гаджето ѝ Ричард Лий направиха официалния си холивудски дебют на празника на OMEGA за новия филм за Джеймс Бонд „Няма време за умиране“ в бутика на марката в Лос Анджелис. Емблематичният ангел на Victoria's Secret и мъжкият модел бяха свързани за първи път през март 2021 г.

След около 3-годишна връзка, актьорът Джейк Джиленхол най-накрая мина по червения килим с приятелката си – френския модел Жана Кадийо. Жана е студентка в Колумбийския университет и е с 15 години по-млада от Джейк. Двамата направиха своя дебют като двойка на 29 септември 2021 г. на Нюйоркския филмов фестивал и по-точно на премиерата на филма „Изгубената дъщеря“, който е режисьорският дебют на неговата сестра – Маги Гиленхол.

Елизабет Олсън и нейният нов съпруг – музикантът Роби Арнет се появиха като двойка за първи път на наградите „Еми“ 2021 на 19 септември. Актрисата все още не е говорила пред медиите кога точно е започнала връзката им, нито пък е потвърдила официално, че се е омъжила.

Елизабет Олсън

Елизабет и Роби; Снимка: Getty Images

Въпреки че са приятели от много години, едва на Met Gala на 13 септември Риана и ASAP Rocky най-накрая направиха официалния си дебют на червения килим като влюбени. Двамата се сблъскаха с привидно безкрайни въпроси за естеството на връзката им, докато списание People най-накрая потвърди в края на 2020 г., че всъщност са действителност.

Риана и

Риана и ASAP Rocky; Снимка: БГНЕС

Адриана Лима и новото ѝ гадже – филмовият продуцент Андре Лемерс, направиха своя дебют на червения килим като двойка на 78-ия международен филмов фестивал във Венеция, на премиерата на филма „Паралелни майки“.

Никълъс Кейдж доведе новата булка – японската красавица Рико Шибата на премиерата на филма си „Прасе“ в Лос Анджелис на 13 юли 2021 г. Рико е три десетилетия по-млада от мъжа си и му е съпруга № 5.

Никълъс и

Снимка: Getty Images

Носителят на белези Ейдриън Броуди и модната дизайнерка Джорджина Чапман – екссъпруга на скандалния филмов продуцент Харви Уайнстийн – направиха официална своята любов, след като тя дойде на премиерата на неговия филм „Чист“ по време на фестивала Tribeca в Ню Йорк на 19 юни 2021 г. Съобщава се, че двамата са били представени един на друг от общата си приятелка Хелена Кристенсен.

Зендая и Том Холанд, за които от доста време се говореше, че освен колеги са двойка и в живота, направиха своя дебют като гаджета на червения килим в началото на декември 2021 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари