IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ребъл Уилсън след отслабването с 35 килограма: Горда съм, че промених живота си

29 октомври 2021 08 30

Актрисата започна своята „Година на здравето“ през 2020 година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ребъл Уилсън споделя още детайли относно впечатляващото си отслабване и т. нар. „Година на здравето“, която започна в началото на 2020-а.

41-годишната актриса се появи в сутрешното шоу Sunrise, където разказа на водещите Натали Бар и Дейвид Кош относно трансформацията си. Уилсън се похвали, че е свалила цели 35 килограма за една година, което ѝ е помогнало да промени драстично живота си и да се справи с емоционалното хранене.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Звездата сподели, че наскоро е била на годишен преглед при личния си лекар, където е получила добри отзиви за здравето си, които тя свързва с по-слабата си фигура. „Казаха ми, че всичките изследвания са наред и това е най-добрата ми форма, в която съм била досега. Чувството е невероятно“, казва Уилсън в предаването.

„Горда съм от себе си за това, което направих и факта, че продължавам да се придържам към успеха... Горда съм от себе си, че промених живота си към по-добро“

Актрисата признава, че преживяванията ѝ на снимачната площадка и по време на други професионални ангажименти са се променили драстично след подобряването на здравето. В момента тя се чувства по-малко уморена след дълъг полет и не се изморява толкова бързо след натоварен ден с каскади или физическа работа. „Преди след дълъг работен ден – обикновено снимаме по 16 часа – краката ми се подуваха и трябваше да ги вдигам високо. Сега обаче нямам този проблем“, похвали се Ребъл.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Уилсън започна своята „Година на здравето“ през 2020-а, като по-късно разкри, че преди е поглъщала твърде много въглехидрати всеки ден. След като променя менюто си и залага основно на протеинови ястия и се фокусира върху тренировките, тя вижда значителна промяна. „Просто се опитвам да постигна баланс, здравословен баланс“, казва актрисата пред People. Допълва, че в момента не си забранява определени храни, но със сигурност яде доста по-малки количества от преди.

Въпреки че Ребъл не се страхува да говори за здравословното си приключение, тя споделя, че хората все повече се интересуват от отслабването ѝ и се чувства обсебена. „През 2019 година имах четири филма, които излязоха на екран, като два от тях продуцирах, а един беше номиниран за „Оскар“. Но цялото внимание беше насочено към отслабването ми“, казва Уилсън пред Daily Telegraph.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Все пак актрисата разбира защо хората са обсебени от фигурата ѝ. Признава, че самата тя е била по този начин, когато Опра е започнала да говори открито за проблемите с теглото и храненето си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари