IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мода 2022: Макси полата е тук, за да остане

3 февруари 2022 10 30

Ако не харесвате минимодели, този избор е за вас

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Въпреки че се опитваме да бъдем в крак с непрекъснато нарастващия списък с тенденции, винаги има нещо, което може да ни изненада. Кой знаеше, че плетените пончота ще се завърнат тази година? Или стилът на NSYNC от 90-те ще послужи като вдъхновение за съвременните дрехи? Също така бяхме толкова съсредоточени върху микро- и минитоалетите, че почти пропуснахме завръщането на максиполата, която отчита бавен, но стабилен възход.

Дженифър Лопес обаче не е пропуснала този завръщащ се стил. Всъщност изглежда, че изпълнителката се запасява с максиполи, предлагайки ни множество варианти от деним напоследък и ни връща няколко години назад. Възможно е Лопес просто да иска да започне отрано с пролетната мода. Максиполата беше навсякъде по дефилетата миналия септември и дори звездите в уличния стил започнаха да я включват в тоалетите си.

Дженифър Лопес

Снимка: Getty Images

Добрата новина е, че по-дългите поли не са сезонни, подходящи са за множество поводи и могат да се носят при почти всяка температура, включително и снежните дни. Така че, ако обмисляте смяна на гардероба, тази тенденция ще бъде достойна инвестиция.

Марки като Staud, Gabriela Hearst, Erdem, Chanel и много други включиха стилове с дължина до пода в своите колекции за пролет 2022 година, гарантирайки, че тенденцията ще бъде доста популярна, когато настъпи по-топлото време. Dior също представиха максиполите в своята колекция за висша мода за пролет/лято 2022. Разбира се, френската луксозна марка реши да придаде свое виждане на стила, като допълни полата с бляскави декорации и красиви бели ризи.

Освен че модните гиганти показаха, че максиполата ще бъде водеща тенденция през тази година, звездите затвърдиха това твърдение, като включиха модела в своите ежедневни тоалети. Освен Джей Ло, за която вече ви споменахме, звезди като Кейт Хъдсън, Емили Ратайковски и Рейчъл Броснан също показаха, че стилът им е любим.

Хубавото на максиполите е, че те са подходящи дори и за студеното време. Те могат да действат като допълнително покритие за краката. Ботушите на платформа и плътна риза ще направят този външен вид привлекателен и допълнително топъл.

Разбира се, денимът няма как да бъде изключен и от този стил, така че през следващите месеци очаквайте да видите много дънкови максиполи. Завръщането на тенденциите от миналото продължава с всичка сила и през тази година, като денимът е сред любимите ни материи. Освен че предоставя необходимия стил, той си пасва с почти всичко независимо дали е цветна тениска, тъмна риза или дълго палто.

Някои от вас може да са привлечени към по-скромните максиполи, но ако се надявате да разнообразите нещата, изберете версия, която включва цепка и демонстрирайте красивите си бедра. Тази версия обаче е по-подходяща за пролетта и лятото, като през зимата ще ви е необходим дебел чорапогащник, за да запазите топлината на тялото.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? LAUREN (@_laurenbrianna)

И накрая, но не на последно място, заострените токчета излъчват атмосфера от 50-те години на миналия век, черните ботуши са по-бунтарски избор, а маратонките са перфектен избор за ежедневна визия. Тъй като максиполата може да се носи по милион различни начина, струва си да експериментирате с обувки, които отговарят на настроението ви и личния ви стил.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари