IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

По гол корем: Дивият стил на бременната Риана

7 март 2022 12 30

Звездата не желае да изглежда целомъдрена, а по-скоро е знойна изкусителка

Getty Images

Getty Images

След множество слухове в края на миналата година, през януари Риана най-накрая потвърди, че очаква първото си дете от приятеля си – рапъра A$AP Rocky. И както се очаква за звезда от нейния ранг, тя бързо-бързо въведе нова мода за бременни. Тоалетите на Рири са от една страна скандални, а от друга – абсолютно вдъхновяващи. Някои модни експерти считат, че облеклото ѝ не е особено подходящо за тяло на бременна жена, а други са очаровани от желанието ѝ да промени схващането, че бъдещите майки не трябва да демонстрират явно своя сексапил.

Попдивата най-редовно разголва заобления си корем, утвърждавайки своя характерен външен вид на червения килим. Изпълнителката разгръща най-дивата си страна, по отношение на своя личен стил, въпреки бременността си. През последните седмици Риана разходи доста провокативни визии, като на основната снимка я виждате на Седмицата на модата в Милано. Там тя присъства на ревюто на Gucci за Есен/Зима 2022 г., облечена в лачен черен топ с люляково палто от изкуствена кожа и панталони с бродирани дракони – всичко това, дело на модната къща.

Риана

Снимка: Getty

На горната снимка пък виждате Риана и нероденото ѝ дете, които направиха своя дебют на червения килим на 11 февруари. Те присъстваха на събитие на Fenty Beauty Universe в Лос Анджелис. Рири беше облечена в нарязан зелен топ със скъпоценни камъни от пролетната колекция на The Attico.

В петък вечер пък звездата излезе за Седмицата на модата в Париж в тюркоазен костюм от Стела Маккартни, за да присъства на парти в Caviar Kaspia. Флуоресцентният гащеризон се отличаваше със секси изрязани детайли точно в областта на заобления корем на певицата.

Дори излизането на вечеря изисква по-категоричен външен вид, смята Риана. На любимото си място – „Джорджо Балди“ в Лос Анджелис и по-точно на 9 февруари, Риана носеше винтидж дънково/кожено палто на Robert Cavalli, топ на Fendi и сини дънки. Тя беше допълнила визията си с винтидж чанта Christian Dior Saddle, шапка с камуфлаж от Awake NY и сандали Tom Ford.

Това е друг зашеметяващ, разголен вид на бременната Риана – този път изцяло в черно. Певицата се появи с тази визия в началото на февруари в Бевърли Хилс. Тя беше облечена с жилетка с връзки на Jean Paul Gaultier, допълнена с яке на Carhartt и клин на The Attico. Аксесоарите ѝ включват произведения на Balenciaga и Briony Raymond.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари