IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бременната Риана прикова погледите в Милано

1 март 2022 14 30

Тя и приятелят ѝ A$AP Rocky бяха гости на Седмицата на модата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кой каза, че бременността не може да бъде стилна?

Риана показа наедрялото си коремче по време на Седмицата на модата в Милано, открадвайки вниманието от моделите и доказвайки, че все още нероденото ѝ дете е истинска звезда. Модната икона се появи на дефилето на Gucci заедно с приятеля си A$AP Rocky и за пореден път доказа, че няма никакво намерение да крие факта, че скоро ще става майка.

Риана и

Снимка: Getty Images

Изпълнителката пристигна облечена в кожено бюстие, лилаво пухено палто и светлоотразителна шапка, чиито краища се спускаха по раменете й. Тоалетът по никакъв начин не скриваше наедрялото коремче на Риана, която с гордост го показваше пред фотографите. Към визията си изпълнителката добави дълго колие от Raymond Estate, върху което бяха закачени скъпоценни камъни като аквамарин и танзанит.

До нея A$AP Rocky реши да заложи на по-класическо облекло, комбинирайки черно яке с кожени черни панталони и оранжеви ръкавици на Adidas.

Другите звезди, които присъстваха на Седмицата на модата в Милано бяха Серина Уилямс заедно със съпруга си Алексис Оханиан и дъщеря им Олимпия, както и Ким Кардашян и Джулия Фокс.

Риана и

Снимка: Getty Images

След като в края на януари потвърди, че очаква първото си дете, 33-годишната певица постоянно показва на феновете как върви бременността и на какъв стил залага. По този начин тя се опитва да вдъхне увереност на всички майки по света и да им покаже, че не трябва да крият тялото си, а да се гордеят с него.

На първата ѝ бременна снимка в Instagram Риана е вдигнала широката си блуза над корема и е застанала в профил, показвайки тялото си. Тя също така добави и кадри от професионалните фотографи, които успяха да заснемат нея и A$AP Rocky на първата им разходка като бъдещи родители. Тогава Риана носеше розово яке, закопчано само отгоре, и дънки.

Засега Риана и A$AP Rocky не споделят дали знаят пола на бебето, както и кога се очаква да се роди то.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари