IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семеен кадър: Брус и Ема Уилис през очите на 10-годишната им дъщеря

8 април 2022 16 30

Двамата съпрузи бяха заснети от едно от момичетата им

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Семейство Уилис изглежда в добро настроение!

Брус и Ема Уилис, които миналия месец отпразнуваха 13 години от сватбата си, споделиха красив семеен кадър, направен от 10-годишната им дъщеря Мейбъл. Снимката беше публикувана в социалните мрежи само няколко дни, след като стана ясно, че актьорът се отказва от киното заради афазия.

„Мама и татко в техния естествен хабитат“, написа Ема в социалните мрежи. Двете снимки показват двамата съпрузи да седят на паднал дънер на фона на все още голите дървета. Облечени като истински туристи, Брус и Ема се гледат влюбено на едната снимка, а на другата г-жа Уилис е облегнала главата си върху стабилното рамо на актьора.

Семейните снимки идват само седмица, след като стана ясно, че Брус Уилис слиза от екрана завинаги заради афазия. Според определението, болестта те „ограбва от възможността да комуникираш“ и може да повлияе на способностите ти за говор, писане и разбиране на език както вербално, така и писмено. Лекарите посочват, че състоянието може да се появи внезапно след травма на главата или инсулт, но също така може да напредне постепенно от бавнорастящ тумор в мозъка или болест, която причинява прогресивни и трайни когнитивни увреждания.

Малко след като семейство Уилис, включително бившата съпруга на Брус Деми Мур, споделиха новината в социалните мрежи, Ема Уилис благодари на феновете за огромната подкрепа, която са показали. „Вашите любов, подкрепа, състрадание и молитви наистина помогнаха“, написа тя в своите истории в Instagram. Тя изрази благодарност от цялото си сърце. Брус и Ема имат две дъщери – Мейбъл (10) и Евелин (7).

Миналата седмица светът беше шокиран, когато семейството на Брус Уилис сподели негова снимка в социалните мрежи, с която обяви, че той се отказва от киното. „До невероятните фенове на Брус, искаме да ви съобщим, че нашият любим Брус изпитваше сериозни здравословни проблеми и наскоро беше диагностициран с афазия, която влияе на неговите когнитивни способности. В резултат на това, след множество обмисляния, Брус се оттегля от кариерата си, която значеше толкова много за него“, гласеше описанието.

В съобщението се казва още, че целият този процес е труден за цялото семейство, но всички благодарят за подкрепата и любовта, която усещат от феновете. То беше подписано от най-любимите хора на Уилис – бившата му съпруга Деми Мур и трите им дъщери Румър, Скаут и Талула, както и от Ема Уилис и двете им дъщери Мейбъл и Евелин.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари