IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сиена Милър сподели, че съжалява за връзката си с Джуд Лоу

11 април 2022 14 40

Участието ѝ в Anatomy of a Scandal я накарало пак да си припомни трудни моменти

Снимка: БГНЕС

40-годишната актриса гостува в Late Night With Seth Meyers в Ню Йорк. Поводът за участието ѝ в програмата беше предстоящата премиера на новия проект на Netflix – Anatomy of a Scandal, в който актрисата изигра една от главните роли. Сиена призна, че играта на предадената съпруга я е върнала към „познати неприятни обстоятелства“.

Базиран на едноименния роман на Сара Вон, „Анатомия на един скандал“ следва Софи Уайтхаус (Сиена Милър) и нейния съпруг Джеймс (Рупърт Френд), министър, обвинен в сексуално насилие над млада асистентка на име Оливия (Наоми Скот). Историята се съсредоточава върху съдебен процес и опитите на политика да докаже своята невинност, докато Софи се бори да приеме факта, че съпругът ѝ може да не е мъжът, за когото го е смятала.

По-рано в интервю за Elle UK, Милър каза, че е преминала през „някои неща“, които нейният герой трябва да издържи, когато е изправен пред обществения контрол. Това се случи през 2005 г., когато гаджето на Милър, актьорът Джуд Лоу призна, че ѝ е изневерил с бавачка. В резултат на това Джуд поднесе публично извинение на Сиена и двойката се раздели.

Обсъждайки ролята си в Anatomy of a Scandal, Сиена призна, че изпитва много симпатии към героинята си.

„Всичко това ми беше познато, защото изживях част от това, което преживя Софи. Но нейният начин да се справи с това, което ѝ се поднася, е точно обратен на моя. И така, по един изкривен начин, просто исках да видя какво е да реагираш по различен начин“, казва Милър за тази работа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари