IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марта Стюарт натовари частния си самолет с дръвчета

18 април 2022 10 50

Тв водещата със специална доставка за Оклахома

БГНЕС

БГНЕС

Марта Стюарт показа как пътува с частния си самолет. Вместо да се глези с гурме и чаша шампанско в ръка, тв водещата няма място да се обърне. Причината е, че го е натоварила със свръхбагаж.

Звездата показа как е напълнила пътеката на летателния апарат с дръвчета от вида канадски церсис.

Стюарт посочи, че няма нищо против да лети с един от традиционните канадски символи, цъфтящ в розово.

По-късно стана ясно, че Марта е била сред бизнес лекторите в Държавния университет в Оклахома. И на връщане е решила да пазарува, но не маркови дрехи и обувки, а неща, които да посади в своята градина.

„На задните седалки бяхме четирима, а осемте дървета заеха средните четири места!!“, написа още тя и уточни, че може да разчита на страхотни пилоти.

Освен че има завидни готварски умения, които показва на големия екран, Марта обожава да прекарва свободното си време в градината. През годините тя води и предавания, посветени на растенията и аранжировката на цветя. Освен това неведнъж дава ценни съвети за създаване на красиви външни пространства и украсяване на дома.

Междувременно готвачката показа и специални кексчета с нейния лик, като изтъкна, че са вегански.

Звездата не лети за първи път с частния си самолет. Поради множеството си ангажименти, тя го използва все по-често, за да не се съобразява с разписанията на авиокомпаниите. През февруари тя използва своята скъпа придобивка, за да отиде на Super Bowl в Лос Анджелис. Там присъства на специална вечеря и се снима с Дрейк за спомен.

Само преди седмица Марта Стюарт потъна в скръб заради любимо свое животинче. Заради инцидент, нейните кучета убиха една от двете ѝ котки. Самата тя сподели с последователите си в социалните мрежи колко е съкрушена, а феновете ѝ дадоха съвети за възпитание на четириногите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари