IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездни раздели: Защо Марта Стюарт напуснала Антъни Хопкинс?

25 януари 2022 10 50

Всичко се свежда до една негова ужасяваща роля

Снимки: БГНЕС

Снимки: БГНЕС

Ако не сте знаели досега, Марта Стюарт и Антъни Хопкинс са били двойка в миналото, но известната готвачка е решила да прекрати взаимоотношенията им. Причината – една от най-запомнящите се роли на актьора.

По време на гостуването си в шоуто на Елън Дедженеръс, Стюарт игра вариация на играта „Две истини и една лъжа“, наречена „Къде е лъжата, Марта?“. Точно в този сегмент беше разкрита и причината, поради която Марта се е разделила със сър Антъни Хопкинс.

„Излизах със сър Антъни Хопкинс, но скъсах с него, защото постоянно го виждах като Ханибал Лектър“, беше изписано на екрана. Дедженеръс предположи, че това е лъжа, но Стюарт заяви, че всъщност е 100% истина. Разбира се, феновете и водещата искаха повече подробности около този случай, така че кулинарката най-накрая разкри причината за раздялата ѝ с актьора.

„Имах огромна, страшна къща в Мейн, около която няма никакви други къщи. Намира се в гората. Дори не можех да си представя да поканя Антъни Хопкинс там. Постоянно си мислех как той яде, нали се сещате...“, сподели Стюарт.

Антъни Хопкинс влиза в ролята на Ханибал Лектър – сериен убиец, който яде жертвите си, във филма „Мълчанието на агнетата“, който беше пуснат през 1991 година. На следващата година актьорът печели награда „Оскар“ за играта си.

Марта Стюарт не разкри точно кога е имала връзка с Хопкинс, но през 2006 година тя отново говори за взаимоотношенията им. „О, аз го обичах, но той беше... страшен. Щях да го поканя в Мейн. Имам красив дом в Мейн... но след това си промених мнението, защото гледах отново онзи филм“, казва тя пред Хауърд Стърн. Допълва, че най-вероятно е щяла да има много хубава връзка с Хопкинс, но не е успяла да преодолее ролята му на Лектър.

През декември звездата разкри, че в момента има мъж до себе си, но отказа да назовава имена. Казва, че е получила доста интересни съобщения от няколко известни ергени, след като е публикувала известната си снимка от басейна миналото лято. Въпреки че Стюарт не е получила покани за срещи тогава, сега любовният ѝ живот се намира в чудесна фаза.

Когато беше попитана от Анди Коен дали излиза с някого, тя каза „Не“, но след това промени отговора си. „Не би трябвало да казвам не. Искам да кажа да, но няма да ти кажа кой е мъжът“, категорична бе кулинарката.

Марта Стюарт има един брак зад гърба си. Тя беше женена за Андрю Стюарт в продължение на 29 години. Двамата решиха да се разделят през 1987 година, като финализират развода си три години по-късно. Имат 56-годишна дъщеря Алексис.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари