IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян проговори за връзката си с Пийт Дейвидсън

13 април 2022 09 00

Той пък целува врата ѝ на нови снимки, споделени в Instagram

БГНЕС

БГНЕС

Ким Кардашян сподели в Instagram профила си нови снимки с гаджето си Пийт Дейвидсън, на които той нежно целува врата ѝ. Кадрите са направени след премиерата на новата риалити поредица „Кардашян“, която ще се излъчва по телевизия Hulu.

Риалити звездата е публикувала две снимки на себе си и любимия си, на които двамата хапват късно вечер. На единия кадър комикът от шоуто Saturday Night Live целува страстно Ким по врата, докато двамата се гушкат в сепарето на ресторант. На втората снимка двамата се гледат влюбено в очите, обвивайки ръце един около друг.

На кадрите 41-годишната Ким все още носи красивата си сребриста рокля на Thierry Mugler, докато Пийт е облечен в обикновена бяла тениска. Вижда се, че двамата са яли пица и са пили диетична кола. Напоследък отношенията на Ким и Пийт станаха по-сериозни и в най-новото си интервю пред Entertainment Tonight основателката на марката SKIMs за първи път коментира връзката си с комика. Тя каза на 11 април следното: Просто е супер забавно да се мотаеш и да не правиш нищо, след това да гледаш телевизия и да не правиш нищо. Любимото ми нещо е да намеря някого, с когото да не правя нищо. Това е най-доброто.“

„Мисля, че понякога нещата се случват, когато най-малко ги очаквате. Това беше последното нещо, което наистина планирах“, каза 41-годишната Кардашян за процъфтяващия си роман с Пийт в епизода от понеделник на подкаста Making Space на Хода Котб.

Звездата все пак призна, че все още не е готова да разкаже напълно всичко относно връзката си с Пийт. „Мисля, че държа малко по-близо до сърцето си някои аспекти от връзката ми с Пийт и се чувствам добре да знам, че имаме тази връзка и нашия малък балон на свят на взаимоотношенията, в който живеем, за който не знаят много хора“, обясни тя.

Връзката на двойката определено върви добре и Ким разкри, че Пийт ѝ е подарил някои неща от реквизита на SNL (включително и нейното облекло, когато тя беше водеща на шоуто). В предаването на Джими Кимъл пък тя сподели също и кога двамата са споделили първата си целувка.

Нещата явно стават по-сериозни между Кардашян и Дейвидсън, тъй като преди няколко дни комикът беше забелязан в компанията на нейната най-голяма дъщеря – Норт. Източник, близък до двойката, разкри ексклузивно пред HollywoodLife, че Пийт вече се познава и с четирите деца на Ким и с лекота общува с тях. „Той е напълно естествен с децата, което е голямо облекчение за Ким. Освен това Пийт говори, че иска да има свои деца един ден. Ким обича да вижда колко щастливи са децата ѝ около него".

Двойката започна да се среща през октомври 2021 г., близо осем месеца след като тя подаде молба за развод с 44-годишния рапър Кание Уест, от когото има четири деца – Норт (8), Сейнт (6), Чикаго (4) и Псалм ( 2).

Според слуховете двойката планира да направи официалния си дебют заедно на червения килим на тазгодишния звезден бал MET Gala, който традиционно ще се проведе в началото на май месец в Ню Йорк. Самата Ким разкри, че за първи път се е заговорила с Пийт, именно на миналогодишния бал, като му е поискала съвет как да се справи с ролята на водеща на предаването SNL (тя беше гост-водещ на шоуто през есента на 2021-а), като той я е успокоил, че ще се справи успешно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари