IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян запозна най-голямото си дете с гаджето

7 април 2022 17 40

Риалити звездата има сериозни планове с Пийт Дейвидсън

БГНЕС

БГНЕС

Ким Кардашян има сериозни планове за връзката си с Пийт Дейвидсън. Раилити звездата показа, че държи на него и наскоро запозна най-голямото си дете с него. Норт Уест, която е на 8 години, знае много добре кой е комикът. 

Наскоро известната двойка бе заснета в компанията на детето. TMZ публикува видео, в което те се возят в луксозна розово-бяла голф количка. И тъй като тя е с отворена част, те няма как да се скрият от камерите. 

По време на специалното издание на ABC News - „The Kardashians“, Ким Кардашян призна, че нейните по-големи деца са наясно с развода и това, че тя има нов мъж до себе си. 

Освен Норт, нейният брат Сейнт, също разбира случващото се между родителите му, които се разделиха и вече не живеят заедно. „Наистина съм открита и честна с тях“, казва риалити завездата. 

„По-малките не разбират толкова много, но що се отнася до двамата ми по-големи, те знаят какво се случва“, добави звездата по повод темата за развода.

Ким Кардашян бе откровена за връзката си с Пийт Дейвидсън

Докато преди тя не коментираше отношенията си с по-младия от нея мъж, днес вече няма притеснения да говори пред камера за своите чувства. Може би защото вече няма никакви ангажименти и уговорки към Кание Уест. 

По повод нападките и заплахите от страна на нейния бивш мъж, Ким посочи, че всеки има свой начин на общуване. И изтъкна, че и двамата държат на истината и желае да говорят открито, а не чрез социалните мрежи, както той го прави напоследък. 

„Искам да кажа, със сигурност съм момиче за връзка“, категорична бе Кардашян. Така тя отговори на въпроса има ли сериозни намерения към Пийт. „Не бих била с някого, ако не планирах да прекарвам много от времето си с него“, допълва тя. 

По-рано Пийт Дейвидсън запозна родителите си с Ким, която направо може да му бъде майка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари