IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майката на Пийт Дейвидсън иска внуче?

2 април 2022 18 00

Харесва ли тя Ким Кардашян за негова приятелка?

БГНЕС

БГНЕС

Иска ли майката на Пийт Дейвидсън внуче? В публикация в Instagram, тя изрази подкрепата си към своя син и неговата приятелка Ким Кардашян.

Ейми Дейвидсън Соркин, която е с около 10 години по-голяма от риалити звездата, грабнала сърцето на нейното дете, мечтае един ден двамата да си имат дете.

„Тя ще бъде бременна с детето му до края на годината“. Тези думи написа фен на комика под една от снимките на неговата майка. А тя реши да му отговори, оставяйки „Уаууу!“. С това писателката показа, че не е безразлична към 41-годишната Ким, която излиза с 28-годишния ѝ син.

Американската авторка, която работи като журналист и редактор на някои списания през годините, е доста активна в социалните мрежи. За разлика от своето момче, което не обича Instagram и не споделя лични неща там, тя неведнъж качва общи снимки с него и говори за това колко много го обича.

„Не мога да се гордея повече с мъжа, в който се превърна! Обичам те“, написа тя по повод Националния ден на сина и показа за пореден път подкрепата към сина си.

Майката на Пийт Дейвидсън със сигурност се е запознала с Ким Кардашян

По-рано този месец комикът и риалити звездата потвърдиха официално връзката си в социалните мрежи. Но преди това те неведнъж са забелязвани в публичното пространство. След като стана ясно, че Пийт Дейвидсън се е запознал с Крис Дженър, най-вероятно и неговата майка вече е зърнала отблизо известната му приятелка.

Наскоро Ким Кардашян сподели в „Шоуто на Елън Дедженеръс“, че се чувства добре и насърчава хората, които обича, да правят това, което ги кара да се чувстват щастливи.

Сериозна ли е връзката между Пийт Дейвидсън и Ким Кардашян?

Пийт Дейвидсън отдавна е показал, че обича да излиза с по-възрастни и влиятелни жени. Макар в началото някои да смятаха, че отношенията му с Ким са пиар, двамата май наистина са влюбени един в друг. И имат по-сериозни планове.

Наскоро Пийт показа, че си е татуирал името на своето гадже на гърдите. От своя страна най-известната от сестрите Кардашян също планира татус, посветен на него.

Комикът и риалити звездата бяха заедно на Свети Валентин, ходиха и на почивка, от която споделиха снимки. А преди броени дни младокът бе забелязан в компанията на мъжете на сестрите на Ким.

След като получи официално развод, Кардашян ще си поделя отглеждането на четирите деца. Тя е споделяла неведнъж, че заради здравословни проблеми не иска да ражда отново, но кой знае – може с Пийт да поискат бебе от сурогатна майка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари