IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дни преди Свети Валентин: Пийт Дейвидсън нарече Ким свое гадже

8 февруари 2022 18 00

Комикът обичал да си почива с нея у дома

БГНЕС

БГНЕС

Пийт Дейвидсън най-сетне призна, че излиза с Ким Кардашян. Комикът се осмели за първи път да я нарече публично своя „приятелка“, но не разкри много подробности за тяхната връзка.

На въпрос дали популярността му в момента води до по-забавен начин на живот под светлината на прожекторите, той отговаря, че голяма част от дните му се състоят в „показване на снимачна площадка“и висене – с приятели или приятелката му.

„… Просто или се мотая с приятелите си, или се отпускам с приятелката си вътре. Така че не правя много“, казва Дейвидсън, цитиран от People.

Макар досега Дейвидсън да е сниман неведнъж в компанията на Ким Кардашян, двамата все още не са говорили официално за това, че са гаджета. Но неговото признание кара някои да смятат, че може и да има нещо повече от уговорка за пари помежду им.

„Тя е толкова радостна да види колко щастлива е Ким заради него“, добавя той.

Междувременно – Кание Уест е бесен на бившата си жена

Ким Кардашян,

БГНЕС

Преди няколко дни рапърът, който в момента е в процес на развод с риалити звездата, изрази поредното недоволство към нея от страна на това какъв родител е за техните деца. Той директно я обвини в социалните мрежи, че е отвлякла дъщеря им Чикаго.

„Какво имаш предвид под това, че си основният източник на доходи? Америка те видя как отвличаш дъщеря ми на рождения ѝ ден, като не написа адреса, на който празнува“, написа той.

Няколко часа по-късно, явно под натиск, Уест бе принуден да изтрие всички свои постове, свързани с наследниците си. Предполага се и че Ким е била по-благосклонна към него, защото след това той сподели видео, в което е с три от малчуганите си, при това без придружител, който да им пречи.

По-рано 44-годишният Кание негодуваше от факта, че най-голямото му дете често се включва на живо в Instagram, а на неговата майка не ѝ пука за това, че не бива да го прави.

„Постоянната нужда на Кание да ме атакува в интервюта и в социалните медии всъщност е по-вредна, отколкото който и да е клип в TikTok, Който Норт може да създаде“, написа Кардашян.

По всичко личи, че за момента Ким се опитва да не ядосва повече бившия си, за да не ѝ развали репутацията и да не настрои децата против нея.

Все пак, докато рапърът се жалва за децата си, компания му прави красивата актриса Джулия Фокс. Наскоро той я обсипа с подаръци по случай рождения ден.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари